Szekeres Viktor

Újabb, saját gyártású falus sorozatot indít az RTL Klub

A mi kis falunk után jön a Drága örökösök.

Január elsején új, ezúttal napi sorozatot indít az RTL Klub Drága örökösök címmel. A főbb szerepekben: Koltai Róbert, Lengyel Ferenc, Bede-Fazekas Szabolcs, Hajdu Steve, Járó Zsuzsa, Horváth Sisa Anna, Mohai Tamás, Molnár Gusztáv, Fekete Linda, Kovács Lehel, Makranczi Zalán és Ullmann Mónika lesz látható.

Az RTL Klub közleménye szerint a történet arról szól, hogy "egy falusi nagypapa halála után kiderül, hogy az öreg hatalmas vagyont hagyott a vidéki életből már kiszakadt, fővárosban élő három gyermekére és két felnőttkorú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. További feltétel, hogy a visszaköltözést követően a budapesti rokonok egy teljes éven át, 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Aki ezt megszegi, az kiesik az örökségből, ha pedig egyikőjüknek sem sikerül teljesíteni a feltételeket, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    (Egyébként valahol fura, hogy bárkinek a kereskedelmi csatornák kapcsán jut eszébe a propaganda szó a közszolgálati árnyékában.)
  • zetortraktor #6
    Mondja ezt a magyar média és a magyar sorozatok szakértője, akik nap, mint nap az RTL Klubot meg a TV2-t bámulja.

    Valószínűleg intelligencia kérdése, hogy kinek mi jön le ebből. Persze érdekes dolog, hogy egy olyan sorozatból, amiből nem láttál egy kockát sem, és ami arról szól, hogy hülye budapestiek vidékre költöznek és felfedezik a falusi élet szépségeit, hogy jön le az, hogy vidéki életet fikáznak pont egy olyan csatornán, aminek van két Budapesten játszódó napi sorozata miképp következtetsz erre. Bár gondolom, akkor neked a Barátok közt és az Éjjel-nappal Budapest arról szól, hogy a budapesti életet istenítik.

    Oké, lelövöm a poént, az egészet csak bemagyarázod magadnak jó agymosott módjára, minden mögött propagandát és ártó szándékot sejtesz, meg sem fordul a fejedben, hogy csak szórakoztatni akarnak. És nem véletlenül olyan sorozattal, ami nem Budapesten játszódik (ellentétben mondjuk A tanárral és a Válótársakkal), hiszen a hazai lakosság 80% nem budapesti. Az RTL is pontosan tudja, hogy mi a siker kulcsa. Nem, nem a vidéki vagy a budapesti helyszín, hanem a nézőt lekötő végeredmény. Amiről még nem tudni, hogy meglesz-e.

    (Most arra direkt nem tértem ki, hogy a sorozatot nem az RTL csinálja, ők csak megvásárolták a piacon.)
  • ostoros #5
    Kicsit uncsi már, hogy a vidéki életet csak fikázni tudja a "magyar" méda.
    Ez már ideológiai hülyítés, költözz a városba és legyél jó fogyasztó, mert ha nem, akkor mucsai vagy.
    Köszönjük az RTL újabb propaganda műsorát.
  • zetortraktor #4
    Az komédia, ez sima szappanopera, nem nagyon lesz a kettő között sok hasonlóság. Az sem mindegy, hogy az egyikből 1 hét alatt vesznek fel 1 részt, ebből meg 1 nap alatt. Ráadásul ez gondolom, full stúdiós lesz.
  • zetortraktor #3
    Szerintem onnan ismerszik meg az ember IQ-ja, hogy még egy képkockát sem látott valamiből, de máris fikázza. Tudom, fikageneráció, de ettől még.
  • Voltan #2
    Nekem a Mi kis falunk tetszett, elég jó kis görbe tükör volt, de ez kábé doszt ugyanaz lesz, érzem, erre nem sok szükség volt sztem...
  • monk00 #1
    Gagyi Gagyi Gagyi