Szekeres Viktor

Az ŰrDongó lesz az idei karácsony legjobb filmje

Tényleg remekül sikerült az ŰrDongó.

Nem sokan hitték volna egy éve, hogy a Transformers spinoffja bedarálja az új képregényfilmet és a Disney-folytatást, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a helyzet, hiszen az amerikai karácsonyi premierekhez eddig érkezett kritikák szerint az ŰrDongó szinte mindegyik kritikusnak bejött, mint az Aquaman, illetve a Mary Poppins visszatér csak háromnak tetszett minden négy újságíróból. (A "csak" természetesen erős idézőjelet kíván, hiszen gyönyörű világban élünk, ahol három nagyszabású filmből három bejön az ítészek többségének.)

Természetesen a jövő heti bemutatók esetében ahogy közeledik a december 19-e, illetve 21-e, úgy fog gyarapodni a kritikát száma is, s azzal együtt csökkenni a RottenTomatoes százalékos mutatója, de jelenleg az ŰrDongó 33 véleményéből 32 pozitív, így a film 97%-kal áll, miközben a Mary Poppins visszatér 77%-kal (49 pluszos és 15 mínuszos értékeléssel), míg az Aquman 76%-kal (59/19 az arány).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #5
    Szovegertelmezes megint zero? Nem azt irtak,hogy ez lesz a legjovedelmezobb, legsikeresebb, etc, hanem hogy a legjobb...
    "Az ŰrDongó lesz az idei karácsony legjobb filmje "

    Annyira jo lehet, hogy letolteni sem fogom, nemhogy moziban megnezni..Mar az utolso 2 transzformator film is csak savszelesseg pazarlas volt, tuti konnektorba pisaltam volna, ha fizetek is ertuk....
  • Ender Wiggin #4
    a tréler alapján pedig ez a leggyengébb transformers-film...
  • Cefet #3
    És a jövő heti ötös lottó nyerőszámai? Nem kell priviben, jöhet ide is, nem vagyok írígy... :)
  • zetortraktor #2
    Ez kábé az ég kék kategória, nyilván a Bumblebee ott lesz a topon, az előzetesből elég jól lejön a hangulat, de csakis annak köszönhető, hogy van kábé 7 karácsonyi film. Ha az Aquaman és a Mary Poppins nem jöhet szóba, a Holmes + Watson és a J.Lo-s romkom pedig kizárt, hogy zseniális legyen, akkor csak a Vice meg a Welcome To Marwen marad, hogy a legjobb legyen. Utóbbiban mondjuk nagyon bízok.
  • Voltan #1
    LOL