Bosszúállók: Végjáték - itt az első előzetes

Megérkezett az Avengers 4 első előzetese.

A Marvel Studios kiadta a Bosszúállók negyedik részének első előzetesét, és mellesleg felfedte a film címét is, ami Avengers: Endgame lesz, vagyis, ha itthon tükörfordítást választ a hazai forgalmazó, akkor nekünk Bosszúállók: Végjáték címen kell majd keresnünk a filmet a multiplexekben.


Az Endgame-et Anthony Russo és Joe Russo rendezte, akik az Amerika kapitány: Polgárháborút és a Végtelen háborút is készítették. A premier Amerikában május harmadikán lesz, mi viszont már április 26-től megnézhetjük a filmet a hazai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • nlght #12
  Loki sosem szűnik meg csak átalakul :) Már kb. 50-szer meghalt az előző filmekben, de mindig visszatért
 • asgh #11
  Szerintem az előző rész sztoriját csak az összes Marvel film történetével együtt érdemes nézni, mert ebben futnak össze a szálak. Természetes, hogy Thanos figurája van a legjobban kidolgozva, mert mindenki más már megkapta a saját filmjét, amiben volt idő bemutatni, így csak hozza a kötelezőt.

  Ami a "ki hal meg és ki nem" kérdést illeti, az lesz a fő csavar, hogy mi lesz azokkal, akik még a csettintés előtt haltak meg: vissza jön-e Loki és a többiek.
 • tilato #10
  Jó de ez csak spekuláció. Attól mert lejár valaki szerződése nem azt jelenti, hogy azt ne lehetne megújítani. Persze ha ő már nem akarja az más tészta. De akkor is szerintem ez is csak egy reklámfogás és működik is, mert hát beszélünk róla.
 • Sequoyah #9
  Pont azok eltek tul akik regi jatekosok es lejar a szerzodesuk, es pont azok portladtak el, akiknek epp atadjak a stafetabotot.
  Tul egyertelmuve tettek az egeszet, es csak a hulye nem latja mi fog tortenni.

  Kivancsi vagyok hogy vajon meghazudtolnak-e, es kepesek lesznek-e valamifele csavart belevinni.
 • csicso82 #8
  +1
  Alapban nem is szoktam trailer-eket nézni, sőt moziba is ritkán járok, ezért ha az nCore-ra felkerül gyakran meglepődöm mivel nem is követtem hogy kb. mikor kellene kijönnie és teljes tudatlansággal nézem meg.
 • bmw #7
  En is azt hallottam, hogy amerika gyerek( helyette a fem karu lesz), vasember fognak kiszallni.....
 • wraithLord #6
  *héj :D
 • wraithLord #5
  Szerintem inkább a következő rész forgatókönyvét írta le dióhélyban.

  Viszont az a hír járja, hogy lesz aki meghal, csak lesz egy csavar, hogy nem az hal meg, akit az előző részben Thanos elporlasztott, hanem az, aki túélte a felezőbulit. Pl. Cpt. America, Iron Man, Thor... Ezeknek lejár a szerződésük/nem akarnak tovább szerepelni stb., és elvileg mind megvan a utánpótlásuk is.
 • tilato #4
  Nem igazán értem ezt mire írtad. Eleve nem is halt meg mindenki az előző részben, Thanos az univerzumnak "csak" a fele élővilágát pusztította el. Akik itt vannak a trailerben nem haltak meg.
 • Ender Wiggin #3
  mégse halt meg senki... hurrá.