Szekeres Viktor

Rendezőt kapott az új G.I. Joe-mozifilm

Úgy tűnik, megtalálták a Snake Eyes rendezőjét.

A Variety úgy tudja, hogy Robert Schwentkével kezdtek el tárgyalni a Paramountnál, hogy rendezze meg a G.I. Joe-franchise spinoffjának számító Snake Eyes-t. Schwentkét legtöbben a RED kapcsán ismerhetik, de ő készítette a R.I.P.D. - Szellemzsarukat, valamint A beavatott-sorozat második és harmadik részét is. A stúdió még tavasszal kezdte el fejleszteni a filmet, aminek a központi karaktere Snake Eyes lenne, akit a korábbi filmekben Ray Park alakított. A tervezett film forgatókönyvét Evan Spiliotopoulos írja.

Snake Eyes az egyik legismertebb figura a G.I. Joe univerzumban, először 1982-ben jelent meg a képregényekben, illetve játékbabaként, ő az a csendes nindzsa kommandós, aki sosem veszi le a sisakját.

A spinoff mellett természetesen továbbra is tervbe van véve az élőszereplős sorozat harmadik epizódja, ami hivatalosan még mindig 2020. március 27-ére van kiírva, de jó eséllyel ebből, legalábbis ekkor nem lesz semmi. Ez az a rész, amiről pár éve még az a hír járta, hogy D.J. Caruso (Disturbia, Sasszem, A negyedik) rendezheti, de már az ő részvételére sem lehet mérget venni.

A mozis bevételek értelmezéséhez remek adalék lehet a G.I. Joe-sorozat teljesítménye, hiszen bár mindkét eddigi epizód elfogadhatóan teljesített a jegypénztáraknál, a Paramount nem érzett nagy késztetést arra, hogy azonnal folytassa a szériákat. Ergó az alábbi teljesítmények nem számítanak nagyszerűnek: a 2009-es G. I. Joe: A kobra árnyéka Amerikában 150, a világ többi részén pedig 152 millió dollárig jutott el 175 milliós költségvetésből, míg a folytatás, a G.I. Joe - Megtorlás, melyre már csak 130 milliót tapsoltak el, míg Amerikában csökkent (123 milliós bevétel), nemzetközileg növekedni tudott (253 millió dolláros bevétel).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!