Szekeres Viktor

Most már tényleg megvan a Szörnyella De Frász-film rendezője

Úgy tűnik, alakul a Szörnyella De Frász-mozifilm

Majdnem két éve volt igazán értékelhető hír a tervezett élőszereplős Szörnyella De Frász-mozifilm (Cruella de Vil) kapcsán, akkor a The Hollywood Reporter értesülése nyomán arról számolhattunk be, hogy a Disney tárgyalásokat kezdett Alex Timbersszel a rendezésről. Nos, mindebből nem lett semmi különféle időpont-egyeztetési gondok miatt, viszont most, ismét a THR jóvoltából, arról adhatunk hírt, hogy az Én, Tonya rendezőjét, Craig Gillespie-t akarja szerződtetni a stúdió.

Az már 2016-ban kiderült, hogy Emma Stone lehet a főszereplője a filmnek. Akkor arról volt szó, hogy a 101 kiskutya című film ikonikus gonosztevőjének történetét Kelly Marcel vetette papírra, és a karakter eredettörténete lenne, nagyjából olyan szellemben, mind ahogy azt a Demóna tette. (A forgatókönyv korábbi verzióján Aline Brosh McKenna dolgozott.)

De Frász karaktere, annak ellenére, hogy először az 1961-es animációs filmben láthattuk, nem Disney-agyszülemény, hanem Dodie Smith 1956-os, The Hundred and One Dalmatians című könyvében tűnt föl először. A rajzolt változatok mellett Szörnyellát Glenn Close is eljátszhatta az 1996-os élőszereplős feldolgozásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!