Szekeres Viktor

Megvan a Resident Evil-reboot rendezője

Johannes Roberts rendezheti az új Resident Evilt.

Nyáron számolhattunk be arról, hogy miközben a Constantin Film elkezdett egy újabb játékadaptáción, a Monster Hunterön dolgozni a Resident Evil rendezőjével, Paul W.S. Andersonnal, valamint a franchise főszereplőjével, Milla Jovovich-csal, a korábbi sikersorozat rajongóiról sem feledkeztek el, hiszen egyrészt elkezdték tervezni a Resident Evil-franchie mozis rebootját, másrészt pedig egy tévésorozatot is fejleszteni kezdtek.

Nos, híreink előbbiről vannak, ugyanis a Variety arról adott hírt, hogy a 47 Meters Down rendezője, Johannes Roberts készítheti el az új Resident Evilt James Wan producerkedése mellett. Az újabb RE-filmsorozaton természetesen a már ismert univerzumban játszódna. Az, hogy mennyire szükség van a rebootra, kivételesen nem kell ecsetelni, hiszen az eredeti széria hihetetlen népszerű volt, miközben az amerikai bevételek csökkentek, nemzetközileg épp ellenkezőleg, csak egyre nagyobb lett az érdeklődés, és a hatodik epizód Amerikán kívül majdnem 300 millió dollárt kaszált a 40 milliós költségvetésével. Az érdeklődés tehát hatalmas, és mivel le kellett zárni az eredeti sorozat sztoriját, most itt az ideje újat indítani.

A gyártó, Constantin Film képviselője egyébként elmondta, hogy akármilyen formában is térjen vissza a Resident Evil, a stúdióvezető elmondta, hogy számukra az a legfontosabb, hogy kreatív szempontból megfelelően közelítsék meg az alapanyagot, hogy az emberek ne csak egy rókabőrnek gondolják, amit már láttak egyszer. A terv tehát mindenképp egy újszerű, másféle megközelítés.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #12
  Fa.z ki van mar....Jovovich-csal jo volt minek ujabb bor...
 • Ender Wiggin #10
  tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha nem érted a kérdést, akkor minek ugatsz bele? leírom lassan, csak neked: folytatás, hát... az még rendben. de reboot egy sorozatnak, ami ki sem hűlt még? két éves az legutolsó rész, és már rebootolják? ez már tényleg nem normális.
 • Voltan #5
  Pontosan, az első király volt. A második még rendjén, de aztán nagyon elindult lefelé. Az utolsó részek már csak sörözős-röhögős filmnézésre voltak alkalmasak.
 • Montanosz #4
  az első rész jó volt a többi lejtmenet

  reméljük az új főszereplő nem olyan új tombraideres se nő se férfi kinézetű lesz :-D


  Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.12.06. 15:24:26
 • Voltan #3
  Nem.
 • kalapos01 #2
  Tedd fel magadnak a kérdést, hogy láttad-e a hatodik részt. Vagy az ötödiket. Ha igen, akkor nem kell a hiszti. Ha nem, akkor meg nem kell irigykedni, hogy van egy film, ami nem neked készül.

  A Resident Evil mindig is királyság volt, naná, hogy szükség van rá. Ha meg nem lesz jó, akkor nem nézi meg az ember. a világon semmi sem történik. De miért ne lenne jó?
  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.12.06. 13:30:51
 • Ender Wiggin #1
  Nagy szükség van erre is.