Captain Marvel: itt az új előzetes

Megérkezett a Captain Marvel első előzetese.

Megérkezett a Marvel kapitány (Captain Marvel) első előzetese, melyet az ESPN csatornán mutattak be a hétfő esti amerikai foci közvetítés szünetében, vagyis ez azt jelenti, hogy a Disney még mindig abban a hiszemben van, hogy lesznek olyanok, akik oda kapcsolnak egy tévécsatornára csak azért, hogy pár perccel a netre való kikerülés előtt megnézzenek egy videót.


Az Oscar-díjas Brie Larson kapta meg Carol Danvers szerepét az Amerikában március nyolcadikán bemutatásra kerülő filmben. A karakter képregényben először 1968-ben tűnt fel, a Marvel Super-Heroes 13. számában az amerikai légierő biztonsági főnökeként, hogy egy robbanás révén és Kree-technológiának köszönhetően legyen belőle szuperhős.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • grobs #7
  Vannak emberek akik önmagukat szopatják, hogy aztán elmondhassák, hogy nekik mennyire rossz. Ha nincs munkád az rossz. Ha beteg vagy az rossz. Ha kurvasok marvel filmet csinálnak az nagyon messze attól, hogy probléma legyen.
 • BaliBoy #6
  De azért megnyitottad a cikket, sőt még a trailert is megnézted. Ezt hívják kib@szott nagy öngólnak!

  Én pl. a horror, thriller filmeket tartom ostobaságnak, felesleges alkotásoknak. Éppen ezért nem, hogy nem nézem ezeket a "műveket", de se cikket nem olvasok róluk, trailert meg főleg nem nézek. És képzeld, nagyon jól megvagyok így nélkülük.
  Szóval egy jó tanács (bár értelmes embereknek külön nem kell ilyet elmagyarázni): Ha nem tetszenek ezek a filmek akkor egyáltalán ne foglalkozz velük semmilyen szinten!
 • subotal #5
  "Megérkezett a Captain Marvel első előzetese. "
  Kár, hogy ez már a második előzetes!

  "Marvel Studios' Captain Marvel - Trailer 2"
 • wraithLord #4
  Talán belátható, hogy nem kell ahhoz nézni is ezeket a filmeket, hogy tele legyen velük a padlás, mivel a költségvetés felét marketingre költik, a reklámok pedig max. ingyenes programokban és a net bizonyos részein vannak személyre szabva.

  Az emberek "furcsamód" mindig a mainstream filmeket szidják... Ez most vagy véletlen egybeesés, vagy összefüggésben lehet azzal, hogy még a csapból is ezek folynak. A "csaphoz" pedig esetleg még a minket körülvevő emberek is hozzátartoznak, feltéve, hogy valaki nem egy barlangban lakik.

  De természetesen a világért sem akarom elvitatni az állandó károgás káros mellékhatásait...
 • zetortraktor #3
  Ez engem is meglep. Unni csak az képes unni ilyesmit, aki folyton nézi. Nem bír leállni az anyaggal? De ha nézi is, akkor komolyan azon hisztizik, hogy pár havonta jön egy ilyen film? Ez olyan, mintha valaki azon sírna, hogy unja a horrorfilmeket. Vagy az animációkat. Mindegyikből sokkal több van egy hónapban vagy egy évben.
 • hawkie22 #2
  Akkor ne nézd. Viszont vannak olyanok is, mint pl. én, akik élvezik ezeket a filmeket, mert arra a másfél-két órára kikapcsol, és visszavisz a gyerekkorba, amikor folyamatosan a képregényeket bújtam azokkal a szuperhösökkel, akik most a vásznon megelevenednek. Ennyi.
 • bmw #1
  Pánk kapitany......
  Kezdem unni ezeket a marvel szarokat...