Szekeres Viktor

Kék Bogár lehet a legújabb DC-s mozis szuperhős

A DC és a Warner Blue Beetle-filmet tervez készíteni.

A TheWrap megerősített információi alapján Gareth Dunnet-Alcocer forgatókönyve alapján a DC és a Warner új képregényfilmet kezdett el fejleszteni, melynek főszereplője nem más lenne, mint Kék Bogár, vagyis Blue Beetle, akinek az alteregója Jamie Reyes lenne, vagyis ő lehetne az első latino DC-s szuperhős a nagy vásznon.

A Keith Giffen, John Rogers és Cully Hammer által megalkotott Jaime Reyes a harmadik a sorban, aki a füzetekben feltűnt Kék Bogárként - előtte Dan Garret és Ted Kord bújt a maskarába. Reyes először a 2006-os Infinite Crisis ötödik számában szerepelt, majd még ugyanabban az évben saját képregény-sorozatot kapott.

A képregényes sztori szerint Jaime Reyes egyszer két barátjával, Pacóval és Brendával hazafelé tartva felfedez egy Blue Beetle szkarabeuszt, félig a földbe temetve egy elhagyott teleken. Kíváncsiságból hazaviszi, és a szkarabeusz éjszaka életre kel, és beékeli magát Jamie gerincébe, ami révén egy földönkívüli technológiával megáldott páncéllal látja el, melynek viselője képes ereje és sebessége nagyságát elég széles skálán változtatni. Az már csak bónusz, hogy a páncél segítségével fegyvereket, pajzsokat és még szárnyakat is képes teremteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #9
    "Néha egyébként én is elmerengek azon, hogy milyen lenne az életem, hogy full keserűség és negatívitás alkotná"

    Baszdki, te nem ismersz magadra? Ember....
  • Jawarider #7
    Még 1000 ilyet........
  • cateran #6
    Igen, pontosan ez az atfedes, ami miatt ordit, hogy a Marveles Hangyat akarjak koppintani....Van 1 millio DC-s karakter es mit ad Isten, pont 1 "rovarra" esik a valasztas.....aki mit ad Isten latino...PC rulez, 2 legyet (pun intended) egy csapasra....
    Siman lehetett volna pl Starfire es megagyazhattak volna mondjuk 1 Teen Titan mozis sorozatnak....de nem, legyen inkabb valami kulonallo....(mondjuk a DC az osszes nepszeru karakteret ellotte tvsorozatokra.....tobb-kevesebb sikerrel, bar -szerintem- a sorozataik jobbak, mint a Marvelesek..Moziban viszont a Marveles filmek oda-vissza felmossak veluk a padlot)
  • zetortraktor #5
    Egyébként kifejezetten muris, ahogy a szánalmas 10-14 éves nethuszár generáció szerencsétlenezik meg nemnormálisozik, csak azért, mert egy karakternek valamilyen neve vagy kinézete van. Pontosan ezért menők a körükben ezek a filmek, mert ezeknek a tipikus embereknek csak a külsőségek számítanak. Az nem, hogy mondjuk egy sztori mennyire király.

    Néha egyébként én is elmerengek azon, hogy milyen lenne az életem, hogy full keserűség és negatívitás alkotná, ha elolvasnék egy hírt, akkor azonnal valami hiszti, sírás, panaszkodás lenne a reakcióm. Elmerengek, de kicsit nehéz elképzelni azt, hogy egy ilyen ember milyen lehet a való életben, a családja környezetében. Nem fogok úgy tenni, mintha karakterdeficit lenne az, hogy a legtöbb filmes ötlet olvastán én még mindig izgalommal reagálok, hogy "úú, ez jól hangzik, vajon milyen lesz?"

    (Persze valahol érthető a megkeseredett, hisztispicsa viselkedés, mert általában ezek azok az emberek, akik minden szart megnéznek és azt hiszik, hogy csak szar filmek vannak. Higgyétek el, ha elkezdtek kurva jó filmeket nézni, akkor ti is lelkesebbek lesztek.)
  • zetortraktor #4
    Mi köze a Kék Bogárnak a Hangyához? Az, hogy mindkettő ízeltlábú? BAZMEG! Atom. Atom tud apróra összemenni. Amellett, hogy a Kék Bogár évtizedekkel korábban született, mint a Hangya, szóval, ha valaki majmol.
  • xido #3
    Pedig annak inkább ATOM a dc verziója..igaz abban még vasember is van..de tényleg röhej,hogy milyen sok odavissza nyúlás van..
  • Alexease #2
    Szerencsetlen DC...
  • Csaba161 #1

    Ezek nem normálisak, azt hiszik, mivel a marveles Hangya pénzt termelt, akkor most azt is majmolnia kell a DC-nek...