Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy lesz élőszereplős Cowboy Bebop-sorozat

A Netflix csapott le az új Cowboy Bebopra.

Tíz éve írtuk azt először, hogy a harmadik évezred egyik nagy trendje lesz a klasszikus animék és animesorozatok élőszereplős megfilmesítése. A Dragonball elég hamar el is készült, nemrég a Ghost in The Shell és a Death Note is bemutatásra került, és még sorolhatnánk az amerikai és japán próbálkozásokat.A Cowboy Bebopot például évek óta próbálja tető alá hozni Keanu Reeves, aki Spike-ot szerette volna eljátszani benne, de most már nem nagyon lesz rá lehetősége.

Az elhalóba lévő filmes terv helyett ugyanis élőszereplős tévésorozat lesz az animéből, aminek tavaly kezdődött el a fejlesztése. A projekten a Tomorrow Studios dolgozik az angol ITV Studios közreműködésével, a pilot forgatókönyvét az a Chris Yost írta, aki a Thor: Sötét világot, valamint a sorozat harmadik részét, a Ragnarököt is jegyezte, és a platform a Netflix lesz. Kérdés, hogy a premierre sor kerül-e még 2019-ben?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #1
    "de most már nem nagyon lesz rá lehetősége"
    Miért? Jó, hát nem 30 éves, de egész jó formában van :)
    Plusz azért húzónév lenne.

    Henry Cavill is otthagyta a Superman-t, hogy Geralt lehessen, ami azért nem kis dolog, és nem kis rajongást feltételez :D