Szekeres Viktor

Ki kellett csillagozni a Holmes & Watson obszcénnak vélt magyar plakátját

Megkapta magyar plakátját Sherlock Holmes új története.

Holmes & Watson lesz a magyar címe a Holmes & Watson-nak, tehát ragaszkodik a forgalmazó (vagy a gyártó stúdió) az eredeti címhez, s mindez a napokban kiadott magyar plakátról is kiderül, mint ahogy az is, hogy a Sherlock Holmesról szóló komédia itthon december 27-én kerül bemutatásra a mozikban.

A komédia történetét, illetve a figurákat természetesen Sir Arthur Conan Doyle írásai inspirálták. A Sherlock Holmes-ot és John Watsont alakító Will Ferrell és John C. Reilly mellett még Ralph Fiennes és Hugh Laurie csatlakozott kiemelt szerepben a gárdához.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • mcmoha #6
  Mondjuk azt nem értem miért lett a "they don't have a clue" -ból, (ez van az eredeti plakáton) "fingjuk sincs semmiről" ?
 • Macropus Rufus #5
  "egyébként abból kiindulva, hogy a cikkben egy szó sincs a kicsillagozásról, csak a címben szerepel, van egy olyan érzésem, hogy ez csak egy clickbait,"
  ott a pont. Ez pontosan csak egy ilyen cikk. Bár azért engem továbbra is érdekel, hogy a csillag most tényleg egy "cenzor" miatt van ott vagy amúgy is ott lenne.
 • Macropus Rufus #4
  "azt hiszed, hogy a címhez szokták írni a cikket, és nem a cikkhez írnak egy címet? "
  :) jó a kérdésed. Ebben az esetben egyik sem működik ui. a cikk címének nincs köze a cikk tartalmához. Ennyi erővel a cikk címe lehetne az is, hogy áfonya lekváros piskóta készítése.
  Válaszolva a kérdésedre: a cikkhez írnak címet és nem fordítva. De ebben az esetben úgy történhetett, hogy volt egy cím és volt egy cikk. És a kettőnek sok köze nincs egymáshoz. Bár lehet én vagyok már öreg, de anno némi kapcsolat azért volt a cikk címe és a cikk tmája közt.
 • zetortraktor #3
  egyébként abból kiindulva, hogy a cikkben egy szó sincs a kicsillagozásról, csak a címben szerepel, van egy olyan érzésem, hogy ez csak egy clickbait, hogy becsalja azokat az egyszerű embereket, akik az "itt a holmes és watson magyar plakátja" címre nem kattintottak volna. erre szerintem te vagy az élő példa, csak míg a többség beint, te még be is kommenteled, hogy hülye vagy és megszoptad.

  (és abból is erre következtetek, hogy a csillagozásról egy hevenyészett keresés alapján nem ír semmit a sajtó, azt meg kétlem, hogy az sg hirtelen oknyomozni kezdett volna egy pár soros hír+kép kombó miatt.)
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.11.27. 13:56:41
 • zetortraktor #2
  "am. nagyon érdekes, de qurvára nincs köze a címhez... "

  te most komolyan... (ezt most nem hiszem el, de megkérdezem) azt hiszed, hogy a címhez szokták írni a cikket, és nem a cikkhez írnak egy címet? #anyámborogass
  Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.11.27. 13:56:28
 • Macropus Rufus #1
  "Ki kellett csillagozni a Holmes & Watson obszcénnak vélt magyar plakátját "
  most komolyan, az a kibaszott csillag miatt egy cikket kellett írni?
  És mi van akkor, ha direkt van így és nem azért mert bárkit is sértett?
  Az okés, hogy ki van csillagozva. De miért? Kedves írókám, ennek kellett volna utána nézni és nem a szereplő gárdának ami am. nagyon érdekes, de qurvára nincs köze a címhez...