Szekeres Viktor

Emma Stone új filmje, A kedvenc az év legjobb vászonátlagát hozta

A közönség ismét harapott Yorgos Lanthimos új filmjére.

Idén új filmmel jelentkezett A homár és az Egy szent szarvas meggyilkolása rendezője, Yorgos Lanthimos. A kedvenc (The Favourite) pedig hozta is a papírformát. A filmet mindössze négy moziban kezdték el vetíteni, de már azokból 420 ezer dollár folyt be, ami 105 ezres vászonátlagnak feleltethető meg, ami nem csak az év legjobb mutatója, hanem minden idők 25 legjobb vászonátlaga között is szerepel.


Ezen a héten az Emma Stone, Olivia Colman és Rachel Weisz főszereplésével készített A kedvenc már 25-30 moziban is látható lesz, nem csak New Yorkban és Los Angelesben, hanem többek között Washingtonban, Bostonban, Austinban, Dallasban és San Franciscóban is meg lehet majd nézni. Hozzánk majd február hetedikén fog elérni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    de írni még mindig nem tanult meg...
  • kalapos01 #3
    a kereső mindig segít: https://sg.hu/kereses?s=v%C3%A1szon%C3%A1tlag+&a=1&sh=&l=10 - már 2006-ban megtanulta.

    Nyilván a screen average suta tükörfordítása, vagyis arra utal, hogy egy film hány dollárt hozott átlagosan egy moziteremre levetítve. Általában pár ezer dollár szokott lenni egy normál premiernél, de a kevés moziban bemutatott filmek, amik limitált férőhellyel rendelkeznek, és ezért sokkal több teltházas vetítést produkálnak, több tízezer dollárosra is megnőhetnek.Tekercsátlag is lehetne, azonban egy filmtekercset több teremben is lehet játszani, így az némiképp torzítana az eredményen.
  • kobra17 #2
    Új szót tanult meg a kedves szerző,már kettő cikkben véltem felfedezni a vászonátlag szót :D
  • jkedzs #1
    vászonátlag? mi??? D: