Szekeres Viktor

Hatalmas siker a Rontó Ralph 2 és a Creed 2

Amerikában a Hálaadás a mozizásról szólt.

Két folytatásfilm is mozikba került a héten Amerikában, és mindkettő elég nagy sikernek ígérkezik. A Rontó Ralph folytatása szerdán és csütörtökön 28,8 millió dolláros bevételt hozott, ami az öt napos hétvégére kivetítve 86-96 milliós bevételt ígér, márpedig ez azt jelentheti, hogy minden idők legjobb vagy második legjobb novemberi startját fogja produkálni.

A Creed II iránt is hatalmas az érdeklődés, a premier első két napján 20,5 milliós bevételt produkált a bokszolós film, ami után az 5 napos teljesítményét 62-67 millió dollárra lövik be. Érdekes módon a hét harmadik premierje is már meglévő IP-re építkezik, bár természetesen a Robin Hood sztorija eredeti. A kalandfilm a két nagyágyú árnyékában 2,3 milliós szerda és 1,9 milliós csütörtök után 14-16 millió dolláros hétvégére számíthat.

A hétvége egyetlen teljesen eredeti filmje, a Green Book 1063 moziban 7 millió dolláros hosszú hétvégére számíthat bevétel tekintetében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Egy legalább 100 millióba kerülő filmtől a stúdió gondolom többet várt volna. Én nem vártam tőle semmit, az előzetes alapján látszott, hogy betonszar film lesz. Igen, az Assassin's Creed is ganéj, de ott legalább volt 2 percnyi anyag, amit ha összevágnak, lesz egy nézhető előzetes. De ebben már az előzeteshez sem volt elég. Félreértés ne essék, az Assassin's Creed sem csigázott fel annyira, hogy moziban nézzem meg, sőt itthon is belealudtam párszor. Bár ott az alapanyag is egy katyvasz szerintem.
  • kalapos01 #2
    mit vartal tole, hogy ezt besulesnek veszed?:) megijesztesz. vagy szerinted mi volt az elvaras? nem hiszem, hogy tulzottak voltak az elvarasok. valamivel a tenyleg besulo assassin’s creed alatt nyit, ami erosen kozepes, de sem plusz, sem minusz iranyba nem sokk. ha a kritikak jobbak, akkor meg lehetett volna talan a 20 millio.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.11.25. 18:06:50
  • Zombee #1
    Ki lepődött meg azon, hogy a Robin Hood besült?