Szekeres Viktor

Az év legkülönlegesebb magyar filmje nem indította be a közönséget

Nem lett nagy siker a Ruben Brandt, a gyűjtő. Egyelőre.

A sokak által istenített és valóban nagyon eredeti és kreatív Ruben Brandt, a gyűjtő tisztességesen debütált a mozikban, azonban a nagyobb siker elmaradt. Az animációs filmre az elővetítésekkel együtt 8 972 jegyet váltottak itthon, pedig több, mint 40 vásznon lehetett megnézni. Talán egy esetleges Oscar-jelölés nagyobb érdeklődést fog majd generálni?

Ez a teljesítmény egyébként a toplistán a hatodik helyre volt elegendő, azt pedig mondanunk sem kell, hogy valahol nem csodálkozunk az eredményen, hiszen a Ruben Brandt egy olyan "rajzfilm", ami nem gyerekeknek, hanem felnőtteknek szól, az idősebb korosztály képviselői pedig valamiért talán rangon alulinak tartják az efféle filmek megtekintését.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • molnibalage83 #6
    Dettó. Mindenkinek azonos a problémája úgy látom. Ha taszító egy film alapvető kinézete, akkor mégis mi a frászra számítottak?
  • NEOreg3 #5
    Meg tudom érteni. Én sem szeretnék lóarcú embereket nézni, egyszerűen taszít ez a rajzstílus.
  • zetortraktor #4
    Mert csak te vagy a néző, és az a jó pár tízezer itthon és külföldön nem. Értem.
  • barret #3
    Ez van,mikor nem a nézők számára készítenek filmet!
    ez a "szakma" többi művelője számára készült.
  • Jrex #2
    Teljesen egyetértek. Nekem sem tetszenek az ilyen rajzolási módok, így nem nézek ilyeneket.
  • Celeborn #1
    Én szeretem a jó rajzfilmeket, de ennél elrettentett ez az ocsmány ember ábrázolás. Elhiszem, hogy kreatív, de mindig utáltam az ilyen "művészi" ábrázolásokat. Lehet, hogy jó a történet, jó a hangulat, de mi ez? Ráadásul ha jól emlékszem egy nem kis vagyonba került a produkció. Most néztem a Spider-Man: Into the spider-verse trailer-ét. Na az kinéz valahogy. De meg lehet nézni néhány egész estés japán animációs filmet. Vagy igazából bármi mást ezen kívül.
    Az Oscar díj jelölés meg valóban ösztönző lenne? Én azokat eleve félve nézem meg (ha megnézem). Persze van pár Oscar díjas mű amit nagyon szeretek, de azért sokszor csak lesek, hogy mik kapnak díjat.