Szekeres Viktor

Az ŰrDongó-mozifilmet is elérte a végzete, az eddigi jó plakátok mellé kapott egy bénát is

Úgy tűnik, minden nagy filmnek jár egy tipikusan közhelyes plakát is.

Az ŰrDongóról szóló mozifilm, az ŰrDongó (Bumblebee) eddig kifejezetten jó plakátokat kapott, azonban tovább nem bírta idegekkel a marketinges csapat, és ehhez is kiadtak egy tipikus, lebegő nagyfejes/torzós reklámanyagot, amit mindenki megszokhatott már Hollywoodtól. A különbség csak annyi, hogy például a Marvel-filmes poszterekkel ellentétben ezen csak három kiemelt szereplőt látni.

A film elkészülte azért számít kifejezetten csodába illőnek, mert az értékelhetetlen és elég nagyot bukó legutóbbi Transformers-filmek után (melyek értékelhetetlenségéről értelemszerűen a kritikusokon kívül nem sokan tudnak, hiszen az utolsó részek megnézésére már csak nagyon kevesen vetemedtek) a Paramount hagyhatta volna kivérezni a franchise-t. Aazonban mivel már korábban megszülettek a tervek az egyetlen autobotra koncentráló spinoff kapcsán, így végül csak elkészült a film, amit sokan már előre temettek, azonban az első előzetes óta igencsak várt darabbá lépett elő.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bPatrik0521 #5
  Szerintem az csak jó akart lenni és szar lett. Rég láttam olyan idegesítő operatőri munkát, irritáló színészi alakítást, kihagyott ziccereket mint az első emberben...és még olyan hatása is van a végének mintha kifogytak volna a dellából és előbb kellett befejezni.
 • subotal #4
  Nem tudom te hol élsz, vagy csak kifejezetten a szar filmeket nézed e.
  Mert bizony vannak igen jó filmek is!
  Pl. legutóbb az első embert láttam és az igencsak jó film lett!
  Javaslom járj nyitott szemmel.
 • grobs #3
  Egyelőre még eldöntheted mit nézel. Én pl. kerülöm azt amiről előre sejthető, hogy ócska ... pl. a cikk tárgyát se fogom moziban megnézni. Évente több 10 ezer film készül. Nehéz elhinni, hogy nem találnál olyat ami tetszik. Persze vannak akik direk szivatják magukat, hogy utánna elmondhassák milyen szar nekik.
 • kalapos01 #2
  Szerintem teljesen érthető a keserűséged, ha folyton csak szarokat, "nemfilmeket" nézel. Tanács: javíts az értékítéleteden, ne a szart fogyaszd, hanem azt, ami jó, sőt, elég azt is, ami zseniális. Vagy rengeteg nemhollywoodi film is van, amikből az elmúlt egy évben egyet láttál. Miért? Nyugodtan nézz európait.