Szekeres Viktor

Sikeres lett az új Bűbájos boszorkák

Teljes évadot fognak kapni az új Charmed rajongói.

Úgy tűnik, az amerikai CW csatorna elégedett a Bűbájos boszorkák, vagyis a Charmed modernizálásával, hiszen az eredetileg berendelt 13 epizód mellé újabb 9-et kértek be, így bővítve ki a teljes első szezont 22 részesre. A csatorna másik két új sorozata, a Legacies és az All American csak 3-3 részes plusz berendelést kapott.

A tavalyi első nekifutásnál a múltba helyezték volna a CGI- és gumimaszkos démonok, valamint a tiniboszorkányok epizodikus összecsapásának krónikáját, idén viszont egy modern korban játszódó történettel próbálkoztak, mely három testvérről szól, akik anyjuk halála után felfedezik, hogy mágikus képességekkel bírnak. A három testvért Sarah Jeffery, Melonie Diaz és Madeline Mantock alakítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #4
  "(a régi sorozat 97%-on áll)"

  wow! akkor az valami zseniális lehetett, elő is bányászom ezeket a 98-as kritikákat, amik alapján összejött az értékelés. ha ennyire jó a pilot, akkor nagy binge-lésnek nézek elébe.
 • Cyberdog #3


  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.11.11. 18:18:24
 • Cyberdog #2
  Azért ne felejtsük el, hogy ha rating-t nézzük akkor a 4. helyen áll a CW-s sorozatok közt, nézőszámok tekintetében az 5. helyen, s mindezt a vasárnapi 21:00-s idősávban, NFL szezonban. S a CW Tv elsődlegesen a Free-to-air (földi sugárzású) csatornák piacán van jelen, ahol az ABC, NBC, CBS uralja a piac legnagyobb hányadát, meg néha a FOX is, illetve az utóbbi időben a kábel tv-k piacán is kezdi kiépíteni a szolgáltatásait. De még így is nemegyszer sikerült megelőzni a FOX-t nézettségben a ABC, NBC, CBS mögött.
  Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.11.11. 18:10:27
 • Ender Wiggin #1
  Fura, hogy elégedettek... A premier másfél milló nézőt vonzott (0.5-ös ratinggel), a negyedik (és ezidáig utolsó) részre egy millió alá olvadt (0.3-as ratinggel). A Rottenen 70% a kritikai értékelés (a régi sorozat 97%-on áll), de nézői csak 27%. Az IMDB-n a reboot 3,7 pont!!!! és aki írt kritikát is, az általában 1-3 csillagra értékelte.
  Kb. a Dyanasty reboot az egyetlen CW show (na jó, az All American és az Outpost is, de azoknak ninc sjól csengő múltidéző címe), ami ennél rosszabb számokkal rendelkezik a második évada elején. Minden egyéb jelenlegi programjuk még sok évad után is minimum másfél milliós nézettséget produkál.
  Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2018.11.11. 13:47:09