Szekeres Viktor

Folytatódik Az élőhalottak éjszakája

Night of The Living Dead-folytatás készül.

A Bloody Disgusting szerint újabb nagy filmklasszikust fognak leporolni Amerikában. 50 éve került a mozikba Az élőhalottak éjszakája, azaz a Night of the Living Dead című George A. Romero-klasszikus, és most úgy tűnik, hogy hivatalos folytatást kaphat a horrorfilm, köszönhetően annak, hogy a Living Dead Media előásott egy korábban megírt, de leforgatásra nem került szkriptet, amiből jövőre elkészülhet a közvetlen második rész, az eredeti részen íróként és producerként dolgozó, természetesen még életben lévő filmesek közreműködésével.


Fent azért utalunk közvetlen második részként a tervezett filmre, mert a Night of the Living Deadhez készültek önálló filmként funkcionáló kvázi folytatások, többek között az 1978-as Dawn of the Dead, azonban a tervezett Night of The Living Dead 2 valóban az első rész sztoriját vinné tovább.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Nem. Nem készültek folytatások. Témájában hasonló filmek készültek, meg volt némi nagyságrendi növekedés, míg a vidéki káoszból kisvárosi lett, majd globális. De ezek semmiképpen sem folytatások.