Szekeres Viktor

80-as évekbeli klasszikus scifiből lesz tévésorozat

Joe Dante klasszikus filmje kap tévésorozatos adaptációt.

Megoszlanak a vélemények, hogy az 1985-ös Joe Dante-féle Űrrandevú (The Expolrers) valóban jó film-e, vagy csak klasszikusnak számít, és ezért tekintenek sokan gyerekkoruk egyik meghatározó élményeként rá, de mindez nem változtat azon, hogy a Paramount TV csatorna tévésorozatot szeretne készíteni belőle Cary Fukunaga és David Lowery hathatós közreműködésével. Egyelőre még csak a pilot forgatókönyvén dolgoznak, de ha az jól sikerül, akkor valószínűleg sorozatberendelést kap a projekt.


Az Ethan Hawke és River Phoenix főszereplésével készített film szinopszisa a következő: "Ben, Wolfgang és Darren nagyon jó barátok. Az utóbbi időben Ben igen furcsa álmokat látott, amelyben olyan elektronikai szerkezetek terveit látja, amiket egyáltalán nem ért. Miután Darrennek is mesél álmairól, ketten elhatározzák, hogy beszélnek Wolfganggal, aki az iskolában a leginkább ért az effajta dolgokhoz. Wolfgang rövid kutatás után rájön, hogy a szerkezet, amit Ben álmában látott egy különleges energiaforrás és motor, aminek felhasználásával űrhajót lehet építeni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #5
    Jó, az igaz. :)
  • Zombee #4
    Megerősítés. Mégis minden részben a Kapitány kaparta ki a bolygót a hulladékból. :)
  • ostoros #3
    Ez ellenpélda, vagy megerősítés? Csak mert minden rész végén el volt mondva, hgy "te is tehetsz a környezeted egészségéért", stb, stb.
  • Zombee #2
    Bolygó Kapitánya :)
  • Elef #1
    Már korábban is sejtettem, hogy azok akik a 80-90-es években voltak gyerekek, részben az akkori mesék miatt gondolkodnak úgy, hogy majd jön valaki és megoldja helyettük a problémát. De a felületesen vallásos emberek is közéjük tartoznak (majd jön a megváltás és minden rendben lesz). Meg kéne tanulni tanulni már végre, soha nem késő. Ha nem érted valaminek a működését, jobb ha nem is használod (pl autó, számítógép, stb).
    Fejleszteni is csak a tudás alapján lehet.
    Sajnos elég sok mai film is azt erősíti az emberekben, hogy majd valaki megoldja a világ problémáit helyettünk (pl. Érkezés).