Szekeres Viktor

Netflixes sorozat lesz a Pacific Rimből

Ha már a filmek roppant gyengén teljesítettek, a tévésorozat talán sikeres lesz.

A Netflix elkezdett dolgozni egy Pacific Rim-sorozaton, melynek műfaja anime lesz. A döntés azután született, hogy az első mozifilm hatalmas csalódást keltő szereplése után az Uprising című folytatás is gyengén teljesített a mozikban. Aki a számokért rajong, annak íme a szikár adatok: a 190 milliós költségvetésből készített 2013-as film Amerikában 102, a világ többi részén pedig 309 millió dolláros bevételt hozott, míg az idei második rész értelemszerűen csökkentett, 150 milliós büdzsé mellett csak 60, illetve 231 milliós bevételre volt képes.

A tervek szerint az anime szélesebbre tárná a két film által bemutatott világot, és a középpontjában továbbra is a Kaiju és Jaegerek harca lenne. A történet két testvérről szólna, egy idealista tinisrácról és naiv húgáról, akik egy magára hagyott Jaegert kényszerülnek irányítani egy ellenséges területen, miközben eltűnt szüleiket keresik. A forgatókönyvet Craig Kyle és Greg Johnson, a sorozatot a Legendary Entertainment gyártja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #8
    " Azért én olyan annyira nem bánkódnék, ha meg tudnám duplázni a pénzemet kétszer is."

    Ha megduplázták volna, akkor már rég készülne a harmadik rész. Komolyan nem értem, hogy sikerül így számolni.
  • Ender Wiggin #7
    A második film ha nagyon nagylelkűen számolunk, akkor kb. 70 milliót hozott, mint "haszon". Az első még ennél is rosszabbul végezte.
  • Zombee #6
    Azt a pénzduplázást egyébként úgy nézd, hogy ezek az adatok a bruttó jegybevételek. Ebből lesz kifizetve mindenki, a forgalmazók, a mozik, az adóhatóság, levonod a film költségét, és ami marad, az a haszon. Ha a film költségének kétszeresével számolunk, mint jegybevétel, akkor az annyit tesz, hogy a film valahol ott tart, hogy nullszaldó, valami minimális veszteség, vagy minimális haszon, de az egész nagyjából +/- nulla közelében mozog. 150 milliót meg azért elég gáz beletolni, hogy ne kapj érte semmit. :)
  • Prof William #5
    Közben olvasom hogy animációs (anime) lesz. Úgy már nem kell aggódni a speciális trükkök miatt.
    A tinik meg -animékben legalábbis- alapkövetelmények. Úgyis minimum 10 évvel tűnnek idősebbnek a koruknál. :)
  • Ellaberin #4
    Nekem az első rész tetszett, a másodikba meg tényleg ilyen tini csapat kellett, hogy sz@r legyen.

    Azért én olyan annyira nem bánkódnék, ha meg tudnám duplázni a pénzemet kétszer is.

    Anime helyett sokkal jobb lenne valami render szerűség, mint pl. a Starship Troupers esetén (mind a sorozat, mind az egészestés). Azok még nézhetőbbek voltak, mint a két folytatás.
  • Prof William #3
    Ráadásul ha tényleg Jager és Kaiju csatákat akarnak, akkor bele kell nyúlni a zsebbe rendesen. Ezt nem lehet úgy megcsinálni mot GOT első évadjait, ahol a nagy fantasyból kezdetben csak annyit láttunk, hogy különböző emberek mindenféle szobákban beszélgetnek.
    A Pacific Rimben a lényeg a látvány. Ha azt pénzhiány miatt kiveszik, mehet az egész a levesbe.
    Ja és tinik megint? Már a második rész is -többek között- a béna tinicsapaton csúszott el.
  • BrockSamson #2
    A temahoz egyertelmuen az anime passzol. Az uj Godzilla animeket is a Netflix csinalta (csinaltatta?), es nezhetok voltak.
  • Zombee #1
    Érthetetlen, hogy miután a 190 milliós film megbukott, 150-ből mégis folytatást csinálnak neki.