Szekeres Viktor

Amerika kapitány is tévésorozatba tart

Chris Evans tévésorozatozásra adja a fejét.

Chris Evans lesz a főszereplője az Apple egyik 2019-es sorozattervének, a Defending Jacobnek, mely William Landay könyve alapján készül, amit itthon Jacob védelmében címmel jelentettek meg. A sorozat készítője Mark Bomback lesz, a rendező pedig a mozifilmjeiről is ismert norvég Morten Tyldum. A karakterközpontú thriller egy apáról szól, aki azzal kényszerül szembenézni, hogy 14 éves fiát gyilkossággal vádolják.

A könyv hivatalos fülszövege a következő, ha valakit bővebben érdekelne a történet: "Andy Barber több mint húsz éve megyei helyettes kerületi ügyész. Köztiszteletben álló férfi, szorgalmas munkaerő és boldog családapa. De amikor sokkoló bűncselekmény történik a New England-i kisvárosban, és Andy tizennégy éves fiát vádolják az osztálytársa meggyilkolásával, a férfit teljesen elvakítják az események.
Andy foggal-körömmel próbálja védeni a fiát. Jacob váltig állítja, hogy ártatlan, és Andy hisz neki. Hiszen ez a kötelessége. Ő Jacob apja. De miközben egyre több terhelő bizonyíték és megdöbbentő titok kerül napvilágra, Andy házassága összeomlással fenyeget, a per egyre gyorsabban halad fenyegető végkifejlete felé, és a válságos események tükrében az is kiderül, milyen kevéssé ismeri az apa a fiát, Andy a saját lelkiismeretével is összeütközésbe kerül: hűség és becsület, igazság és hamisság, a mélyen eltemetett múlt és az elképzelhetetlen jövő között őrlődik.
William Landay tökéletes regénye egy válságba került családról szól – izgalmas, karakteres krimi, amely egyben lebilincselő történet bűntudatról, árulásról, és arról, milyen félelmetes sebességgel tud félresiklani az életünk.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Szefmester #1
    A clickbaiter kurva anyátok!