Szekeres Viktor

Újabb filmes adaptációt kap Az időgép

Hollywood ismét nekiesik Az időgép adaptációjának.

Az AZ-filmeket rendező Andy Muschietti egyik következő filmes terve nem más lesz, mint H.G. Weels klasszikus regényének, Az időgépnek (The Time Machine) az új adaptációja, legalábbis erről adott hírt a minap a The Hollywood Reporter. A projektet az Appian Way gyártja produkciós cégként, ami azt jelenti, hogy Leonardo DiCaprio producerként segítheti a létrejöttét. Az 1960-as és 2002-es változat után ez lenne a harmadik mozis nekifutás az alapanyag esetében, miközben vele párhuzamosan készül egy tévésorozatos verzió is.

A Wells-könyv hazai kiadásának a hivatalos fülszövege a következő: "A történet helyszíne London, időpont – XIX. század. Az író, mint egy baráti társaság résztvevője számol be a köztük elhangzottakról. Kellemes csevejt folytatnak a térről és időről, illetve ezek határainak átjárhatóságáról. A következő találkozón a vendégek a házigazdára várakoznak, aki kisvártatva viseltes állapotban lép be az ajtón, úgy néz ki, mint aki nagy megpróbáltatásokon ment keresztül. Ezt követően az időjáró elmondja, hogy utazott az időben, és elmeséli, hogy miket tapasztalt. 802701-be utazott, ahol először találkozott az eloikkal, majd másokkal és visszatér saját idejébe. "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #4
    Volt egy 1979-es feldolgozás is, valami Időről időre volt a címe. Anno nem volt rossz.
  • ostoros #3
    Újabb nagyeszű trollkodás. Te erre élvezel?
  • zetortraktor #2
    Próbáld megtanulni a fogalmakat (egy könyvből filmet csinálni az adaptáció, nem remake) és halkabban hisztizz, mert felversz mindenkit a sírásoddal.

    Ha pedig 5 év alatt 3 értelmes filmet láttál és a többi szégyen volt, akkor ott veled van a gond, hogy marhaságokra ülsz be. Nem az ízléseddel van a gond, félre ne érts, hanem az ítélőképességeddel, hogy folyton szarokat akarsz megnézni, a jókat meg hagyod elsuhanni melletted. (Így hirtelen utánaszámolva, az elmúlt 19 napban bár beszoptam két igen gáz filmet (az egyik 1/10) és egy közepeset is, de 5 mindenképp jó volt, sőt, kettő kiemelkedő. Te pedig ennyi idő alatt, ha jól számolom, láttál 6 szar és egy közepesen gyengét. Nem irigyellek.)