Szekeres Viktor

A Netflix megszüntette egyik legjobb sorozatát

Nem folytatódik tovább az American Vandal a Netflixen.

A Netflix úgy döntött, hogy két évad után pontot tesz zseniális sorozatának, az American Vandalnek a végére. A döntés hátterében a sajtó szerint az lehet, hogy külső stúdió készítette a sorozatot, és a Netflix szeretne a jövőben a saját gyártásaira koncentrálni. Értesülések szerint egyébként a CBS stúdió megpróbálja más platformnak eladni a szériát.


Tony Yacenda és Daniel Perrault sorozata egy afféle true crime szatíra volt, amit abszolút komolyra hangszereltek. Az első évad fő szála egy középiskolai csínytevés volt, mely során 27 dolgozói autóra fallikus szimbólumot festettek, hogy aztán egy másodikos dokufilmes utánajárjon az esetnek, ami során az egyik végzős diákot lehet, hogy igazságtalanul rúgták ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Bár mondjuk, aki szereti és/vagy követi a tévésorozatokat, az szerintem már rég túl mind a két évadon, vagy az a minimum, hogy halott róla.
  • kalapos01 #2
    A nézőnek nem komoly, hanem marha vicces, mégsem paródia. Viszont az egész úgy van prezentálva, mint két tini halálkomolyan készített dokumentumfilmje, de az egész téma totálisan abszurd. Tényleg nagyon jó, elég nehéz mellé lőni vele, és még maga a "ki a tettes?" sztori is működik, nincs elkomolytalankodva, mint mondjuk a Trial & Error. Az is ritka vicces persze, de sokkal komolytalanabb.
  • Zombee #1
    Hát... nem csigázott fel. Komoly szatíra?