Szekeres Viktor

A tinik féltek megnézni az új Halloweent

Az új Halloweent inkább az eredetit is ismerők tekintették meg.

A Halloween 77,5 millió dolláros nyitóhétvégét produkálva kezdte meg bevételszerző körútját Amerikában, és már az első napok nézettségi adatainak elemzése is kijött, amiből kiderült, hogy bár például Az apáca esetében a 25 éven aluliak 54%-ban képviseltették magukat, a Halloween R-es korhatár-besorolása meghátrálásra késztette a tiniket, hiszen a filmnél a jegyvásárlók 59%-a 25 éven felüli volt. (A nemek megoszlását tekintve a férfiak nyertek százalékosan 53-47-re.)

Érdemes megjegyezni, hogy az új Halloween, melynek egyébként 10 millió dollár volt a költségvetése, nem csak a kritikusoknak jött be, hanem a nézőknek is, hiszen a CinemaScore felmérése alapján B+ átlagosztályzatot kapott az első napos közönség tagjaitól. Ez a kvázi négyes fölének tekinthető jegy ugyan nem tűnik magasnak, azonban horrorfilmek esetében nagyon ritka, hogy egy alkotás ilyen erősen indítson.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Kissé lassú, old-school szellemiségű slasher, ez a tiniknek amúgy sem tetszene. Nincs boszorkány, talált videó, megszállt ház, kamerarángás, Michael Myers még csak nem is fut.
    Egyébként marha jó film, aki szereti a 80-as évek slasher horrorjait, annak szerintem kötelező.
  • Jawarider #2
    Tiniknek csak a pofájuk nagy. De amikor a tettek mezejére kellne lépni........
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2018.10.25. 14:52:11
  • Ender Wiggin #1
    a tinik a sg szerint mindentől félnek.