Szekeres Viktor

Újabb Marveles tévésorozatot kaszáltak el

Az Iron Fist után a Luke Cage is véget ért.

A Netflix úgy döntött, hogy véget vet két évad után a Luke Cage-nek. A szolgáltató, míg az Iron Fistet egyértelműen a rettenetesen gyér minősége miatt szüntette meg, addig a kritikailag viszonylag jól álló Luke Cage-et azért, mert a Disney-vel és a készítőkkel nem értettek egyet bizonyos kreatív kérdésekben. Így hiába ült össze a sikerre való tekintettel az írószoba már tavasszal és dolgozott a szkripteken, a szolgáltató úgy döntött, hogy nem nehezíti a saját sorsát, és inkább lelövi a sorozatot.

A Luke Cage Mike Colter főszereplésével két szezont ért meg a Netflixen, s természetesen itthon is látható volt. A Netflix így már csak négy Marveles sorozata maradt, melyek közül a Daredevil épp pénteken tért vissza a harmadik szezonjával. A Jessica Jones harmadik évada valamikor jövőre érkezik a The Punisher második etapjával, azt pedig egyelőre nem tudni, hogy a The Defenders vissza fog-e térni valamikor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • monk00 #1
    Iron Fist nek láttam az 1évadát, és nem volt annyira rossz. Viszont annyira jó sem hogy várjam a 2 évadot. Belenéztem a 2 évadba, de egyáltalán nm tudott már lekötni.

    Viszont a Luke Cage nagyon tetszett. Kár érte
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2018.10.22. 08:39:35