Szekeres Viktor

Jól sikerült előzetest kapott az újabb Szabadulószoba című thriller

Még egy film érkezik The Escape Room címen.

Az emberek mindig is szerették a rejtvényeket, és nem csak a tollal kitölthető skandinávokat vagy az ezer darabos kirakókat, esetleg az ördöglakatokat. És mi, magyarok mindig is jók voltunk a műfajban, elég csak a bűvös kockára gondolni. És a szabadulószobákra, ami az élőben és valós időben történő rejtvényfejtést önti nyakon némi történettel és adrenalinnal. Bár a szabadulószobák az évezred elején Japánban jelentek meg először és Ázsiában terjedtek el, a világszínpadra akkor léptek, amikor 2011-ben megszületett a budapesti Parapark.

Természetesen itthon is elkezdtek megjelenni a klónok, gombamód születtek a jobb és rosszabb szabadulószobák és idővel Amerikába is átszivárgott, mára pedig már úgy ahogy el is terjedt a műfaj. Ez pedig mi másból mérhető le jobban, mint abból, hogy tavaly legalább két amerikai filmet is bemutattak, aminek a címe Escape Room, azaz Szabadulószoba volt. Ezek közül mi a jobban kinézőt láthattuk is a mozikban, s jövőre egy újabbat köszönthetünk.


Ezt a Szabadulószobát (aminek nem biztos, hogy ez lesz a magyar címe), vagyis a The Escape Roomot január negyedikén mutatják be az amerikai mozik, és egy pszichológiai thriller lesz hat idegenről - a szereplők: Taylor Russell, Logan Miller, Deborah Ann Woll, Jay Ellis, Tyler Labine, Nik Dodani és Yorick van Wageningen . A filmet Adam Robitel rendezte Bragi F. Schut és Maria Melnik szkriptje alapján.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!