Szekeres Viktor

Készül a Halálos kitérő feldolgozása

Hollywood ismét nekimegy a Wrong Turnnek.

A Halálos kitérő (Wrong Turn) annak idején kellemes meglepetés volt, felfrissítette a hegyiemberes, görcsmutánsos, kínzós-trancsírozós, emberevős horrorok műfaját, amit a Texasi láncfűrészes és a Sziklák szeme is képviselt. A Bloody Disgusting most arról adott hírt, hogy a Constantin Film elkezdett dolgozni a kultikus horrorszéria feldolgozásán, aminek forgatókönyvét az eredeti filmet is jegyző Alan B. McElroy írja, a rendezője pedig Mike P. Nelson lesz.

2003-ban a Halálos kitérő Amerikában 15, Amerikán kívül pedig 13 millió dollár bevételre tett szert, így a folytatás teljes joggal csak videóra készült el. Azonban ez a második rész, a Wrong Turn 2: Dead End 2007-ben szokatlan módon annyira elfogadhatóra sikerült, hogy franchise-t teremtett, aminek további epizódjai 2009-ben, 2011-ben, 2012-ben és 2014-ben kerültek kiadásra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #4
    Nekem nem rémlik, hogy az egyes részek között túl sok kapcsolat lett volna. A 2. rész jobban megmaradt, mert benne van Henry Rollins, bár minőségre talán az első jobb.
  • Freeda Krueger #3
    Talán a 4. részig.De már akkor is csak a vérengzés volt a lényeg, változatos halálnemekkel.
  • zetortraktor #2
    Nekem nagyon bejött az első rész, de a folytatásokban építettek is valami mitológiát, vagy szimpla trancsír volt a cél minél szemetebb halálmódokkal?
  • Zombee #1
    A 3. után lemaradtam... annyira azért nem volt jó sorozat.