Szekeres Viktor

Csúszik a The Flash-mozifilm

Villám saját filmje lehet, hogy csak 2021-ben lesz látható.

Az Igazság Ligája-mozifilm elég hűvös fogadtatása miatt a Warner stúdiónak újra kellett gondolnia az egész mozis képregényes DC-univerzumát, s ennek egyik legnagyobb vesztese The Flash, vagyis Villám karakterének tervezett saját filmje volt, mely íróit és rendezőjét is elvesztette menet közben, és nem is került bemutatásra a tervezett időpontjában. Most újabb késésről számolhatunk be, hiszen a márciusra tervezett forgatáskezdésből sem lesz semmi, ugyanis a forgatókönyv még mindig nincs készen, s ezért a főszereplő, Ezra Miller nyári elfoglaltsága miatt csak jövő év végén kezdhetik el a munkálatokat, ami 2021-es premiert valószínűsít.

Az még tavalyelőtt derült ki, hogy a tervezett The Flash-mozifilm elvesztette rendezőjét, a Dope-pal befutott Rick Famuyiwát, tavaly májusban pedig a korábban elfogadott forgatókönyvet kellett elkezdeni teljesen elölről újraírni Joby Harold segítségével, aki az Arthur király: A kard legendáját is jegyezte. Végül a rendező John Francis Daley és Jonathan Goldstein lett, akik a Vakáció és az Éjszakai játék című komédiák rendezőiként lehetnek ismerősek. A komikusi véna pedig nem hátrány, hiszen az újraírás során a Flash-film szkriptjét is humorosabbra hangszerelték. Arról nem is beszélve, hogy a páros felelt a tavalyi Pókember: Hazatérés forgatókönyvéért is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #3
    Huu mar megint okosat mondtal.......ahh nem, csak viccelek...Nyilvan azert lett berendelve az 5. evad, mert tok szar es nepszerutlen a 2. evadtol...ja....

    Mondjuk a mozifimes Flasht nem kellene forszirozni...szamomra hihetetlenul idegesito feje van az ot alakito szinesznek, foleg a sorozat utan....Ugyan Grant Gustin is kolyokkepu, de hihetobb es szimpatikusabb, mint Ezra Miller valaha is lesz...
  • zetortraktor #2
    A hol érdekellel egyetértek, a sorozat pedig a 2. évad óta eléggé szutyok színvonalú lett, úgyhogy nem hiszem, hogy maradt volna sok nézője, maximum a gagyi tiniszappanok rajongói.
  • takysoft #1
    Hol érdekel? Köszönjük, jól elvagyunk a sorozattal :)