Szekeres Viktor

Két női főszereplőt kapott a Rambo 5

Ketten már csatlakoztak az új Rambo-epizódhoz.

Paz Vega és Yvette Monreal is benne lesz Sylvester Stallone új filmjében, az egyelőre még címmel még nem rendelkező ötödik Rambo-epizódban. A történet pedig a PTSD-től gyötört, egy farmon visszavonult életet élő John Rambóról szól majd, aki egy barátja eltűnt lányát indul el megkeresni Mexikóban, ahol kisvártatva egy nagyobb, szexrabszolgákkal kereskedő bűnszövetkezetbe botlik.

Az elmúlt években egyébként több formában is szerették volna feltámasztani Rambo karakterét. Stallone korábban inkább a Rambo-tévésorozatra koncentrált volna a filmek folytatása helyett, azonban ez nem valósult meg. Filmes téren korábban a Rambo 5 első tervei scifibe hajlottak volna és a Hunter című James Byron Huggins-regényen tették volna meg alapjául. Legutóbb 2016-ban egyébként szó volt a Rambo konkrét rebootjáról is, az izraeli Ariel Vroman rendezésében fejlesztettek egy projektet, aminek a forgatókönyvét Brooks McLaren írta, a sztori alapját pedig természetesen David Morrell 1972-es könyve, a First Blood jelentette volna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #4
    Azt hiszem az első film veterán lelkizős mellékszálára gondolsz - feleslegesen. Merthogy attól még abban is ugyanúgy darált Stallone.
    Azért mert az első filmben a darálás ürügye egy társadalmi problémára van felhúzva, még nem lett húha de komolyabb a film. Más kérdés, a folytatások valóban mindent (de mindent! - a minőséget is) alárendeltek a minél nagyobb darálásnak.
  • zetortraktor #3
    Azt hiszem, neked kurvára nincs fogalmad, hogy a Rambo (aminek First Blood a címe) mi volt. Vagy nem láttad, vagy a gagyi folytatásokra gondolsz.
  • grebber #2
    Rambo egy darafilm nem kell semmilyen értelmes story daráljon Stallone azt élvezettel nézzük
  • CairoJack #1
    A story alapján már előre látom a film bukását. Egy ilyen storyból (az előzményeket ismervén) nagyon nehéz lesz értelmezhető filmet csinálni. Alapból ott indul, hogy a többszörös rendőrgyilkos JR sheriff lesz. Hagyjuk már.
    Utoljára szerkesztette: CairoJack, 2018.10.13. 16:47:09