Szekeres Viktor

Minden vetélytársát széttépte a Venom

Hatalmas sikernek ígérkezik a Venom-mozifilm.

Ugyan nem kapott túl jó kritikákat a Venom, de mint tudjuk, az efféle rajongói filmek esetében a nézőkre inkább a reklámok hatnak, mintsem mások véleményei. Azonban még ennek fényében is nagyon kellemes meglepetés volt a film teljesítménye Amerikában, hiszen minden előzetes várakozást felülmúlva premiernapján 32,75 milliós bevételt szakított.

Ez a pénteki teljesítmény nagyjából 70 milliós nyitóhétvégét előlegez meg Tom Hardy filmje számára (a konkurens stúdiók némelyike 80+ millióra lövi be egyébként a kezdést), s persze magabiztos első helyet a toplistán. Az már csak hab a tortán, hogy így a film még minden idők legjobb októberi startjának címet is elhódítja. (A korábbi csúcstartó az 55 milliós Gravitáció volt.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #4
    Nem, nincs bennem kényszeres vágy, hogy a véleményemet erőltessem (amiről soha nem gondolom, hogy tévedhetetlen), de mit tegyek, ha a sok itt megjelenő, erősen kritikusközpontú cikk ezt hozza ki belőlem... :-)
  • Paddy #3
    Mekkora lesz a film dropja ezen a héten? Mi a 7végén megnézzük és... majd kiderül.:P
  • Zsoltee_a_bator #2
    A legtobb ember egesz elete soran nem jut el a megvilagodas ennyire magas szintjere, amit te kepviselsz :) Vagy legalabbis nem tartjak szuksegesnek szeles korben megosztani ezt az informaciot.
  • KoLaMan #1
    "Ugyan nem kapott túl jó kritikákat a Venom, de mint tudjuk, az efféle rajongói filmek esetében a nézőkre inkább a reklámok hatnak, mintsem mások véleményei."
    Unalmas már.
    A "nézők", tudod, nem ám egy birka-horda, hogy csupán reklámok által, meg elvont kritikusi vélemények által irányítható legyen. Talán érdekli őket Tom Hardy, mert szeretik. Talán csak simán érdekli őket a Venom-sztori. Talán csak úgy vélik, ezen a filmen jól szórakoznak majd. Talán.
    Talán egyszer megérted ezt.