Szekeres Viktor

Pókmalac is benne van a Pókemberes mozis animáció új, szinkronos előzetesében

Új, szinkronos előzetest kapott a Pókember - Irány a Pókverzum.

Az első Pókember animációs mozifilm (amihez az alábbi szinkronizált trailer érkezett a minap) főhőse. Miles Morales Brian Michael Bendis és Sara Pichelli alkotása, a Marvel 2001 és 2015 között létező Ultimate-univerzumának Pókembere, aki először a 2011-es Ultimate Fallout negyedik részében szerepelt először Peter Parker halála után. Az ő Pókembere is hasonló képességekkel rendelkezik, mint az eredeti, de képes rövid időre láthatatlanná válni, valamint paralizálni ellenfeleit is. Az Ultimate-univerzum bezárása óta a normál világban él, és van saját képregény-sorozata is.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző…
És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!