Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott a tengeralattjárós A Hunter Killer küldetés

Gerard Butler akciózása már magyarul is megnézhető előzetes formájában.

A Hunter Killer küldetés lesz a címe a Hunter Killernek, mely akcióthriller egyszerre fog szárazföldön és tengeren játszódni, mint az a magyar nyelvű előzetesből is kiderül. A filmet Donovan Marsh dirigálta rendezőként Arne L. Schmidt és Jamie Moss forgatókönyvét használva sorvezetőként. A szkript egyébként George Wallace, nyugalmazott tengerésztiszt, valamint Don Keith könyve, a Firing Point alapján készült, természetesen az amerikai haditengerészet támogatásával.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál előkeríteni a Jeges-tenger mélyén, amikor tudomására jut, hogy titokban orosz puccs készülődik, ami súlyos fenyegetést jelent a világrendre. Felismerve, hogy legénysége és országa egyaránt veszélyben van, Glass kapitánynak össze kell verbuválnia egy elit tengerészgyalogosokból álló csapatot, hogy kiszabadítsák az elrabolt orosz elnököt, és az ellenséges vizekre behatolva megakadályozzák a harmadik világháború kitörését.
A tengeren és szárazföldön is játszódó Hunter Killer küldetés vérfagyasztóan izgalmas thriller, amelynek további szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint az Oscar®-díjas Gary Oldman (A legsötétebb óra), Common (John Wick: 2. felvonás), Linda Cardellini (Bosszúállók: Ultron kora) és Toby Stephens (Halj meg máskor).
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #3
    Már egy ideje nem követem a magyar szinkront, de ha ez Epres Attila volt, akkor csak elcseszték a felvételt vagy az utómunkát.
  • Ender Wiggin #2
    Epres Attila. Kb. ő a magyar Oldman. 15 filmben szinkronizálta. Gondolom ez külön szinkronizálják a filmtől, így nem rázódnak bele a szerepbe vagy szimplán rosszabb a hangmérnöki munka.
  • wraithLord #1
    Valamiért azt hittem, hogy ez egy realisztikus film lesz. De ha úgy reklámozzák, hogy a Halálos Iramban filmek producereitől... :D

    De rossz szinkronhangja van Gary Oldmannek.