Szekeres Viktor

Végre a gyerekek is láthatják a Deadpool 2-t: elkészült a PG13-as verzió

Decemberben moziba kerül a Deadpool 2 lájtos változata.

Amikor a napokban kiderült, hogy az Alita: Battle Angel elkerül decemberi premieridőpontjáról (21-éről), azzal szembesülhettünk, hogy pont azon a hétvégén a Fox bemutatja a mozikban a Deadpool 2 PG13-as korhatárra vágott változatát, ami egyesek számára újdonságnak bizonyult. A projekt olyannyira nem vicc, hogy Ryan Reynolds már el is kezdte reklámozni a fenti fotóval, amin Fred Savage-et is láthatjuk.

Mindez azt jelenti, hogy a Deadpool 2 tovább növelheti eddig sem alacsony bevételét - a kérdés csak az, hogy csupán Amerikában, vagy esetleg a világ többi részén is? Miután az első rész hazájában 360, a világ többi részén pedig 420 millió dollár bevételt termelt, a folytatásnak Amerikában 318, míg Amerikán kívül 418 millió dollárra futotta, tehát a költségvetés duplázása ezúttal is az érdeklődés visszaesésével járt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Az X-Men eddig sem volt R kategóriás, a Logant leszámítva. Deadpool-t meg szerintem senki sem akarja PG13 kompatibilissé tenni, mivel anyagilag is bőven sikeres filmekről van szó, Amerikában konkrétan a Deadpool 2 lenyomta kicsivel a Thor 3-at, a Hangyaembert meg nem is kicsivel, és nemzetközileg is jobban szerepelt náluk.
  • Shiwo #5
    a korhatár besorolás "hülyesége", pláne amerikában, hogy a kiloccsanó agyvelő simán PG-13, pár fakkolás még belefér, de ha túl sok az F betűs szó, szexuális utalást tartalmaz, netalántán még cici is villan, az már kicsapja a biztosítékot és megy 18+ -nak..

    szvsz nagyon nem kell megvágniuk, max a szexuális utalásokat kihagyni, pár szöveget újra felmondani, pár CGI -t kevesebb vérrel újra generálni és kész is lesz..

    akárhogy is nézzük, sok gyerek rajongója van a Deadpool-nak, akkor meg inkább legyen egy rájuk szabott verzió is..

    meg nem mellékesen, a Bosszúállók nem R kategóriás.. most, hogy a Marvel-é lesz a Fox és bizonyára készítenek saját X-Men filmeket, azok se R kategóriásak lesznek.. ha DP-t be akarják tenni melléjük, meg kell mutatni, hogy tud PG-13 kompatibilis lenni..
  • takysoft #4
    Ez abban az esetben lehet vicces, ha Deadpool konkértan végigkommentálja, hogy ez a verzió miért nem jó :D
  • Zombee #3
    Azért ez nem túl gyakori, hogy ugyanazon évben két korhatárbesorolással is moziba kerül egy film. Sőt, egyébként sem gyakori, hogy egyáltalán kétféle besorolású verzió készül, még a sokat ígérő DVD/BD rendezői változatok is megmaradnak többnyire a moziverzió besorolásánál. Ami pl. 2 órán át PG13 volt, azon sokat kell dolgozni, hogy más legyen. Itt meg gondolom, csattog majd az olló, mert máshogy nem tudom elképzelni.
    Amíg van rendes PG17 egy korhatáros alapanyagból, addig engem mondjuk nem zavarnak az ilyen kókányolások.
    Utoljára szerkesztette: Zombee, 2018.10.01. 08:22:13
  • kalapos01 #2
    Nocsak, szerintem ez egy kifejezetten érdekes logika: van egy film, ami estében sor kerül ilyesmire, és móricka nem csak arra következtet, hogy ezentúl mindig ez lesz, hanem el is kezd szánalmasozni. Leszánalmasozza a saját marharépa következtetését. Wow.

    (Egyébként meg miért is fáj neked? Ráadásul régen is előfordult már ilyesmi. És lám, mi lett belőle!)
  • GabeE3e #1
    Aztak*rva ezentúl ez lesz, egy filmet bemutatnak többször más besorolással,újravágva?

    Ki*szottul szánalmas.