Szekeres Viktor

Menekülnek az emberek a The Predator vetítéseiről

Nézői 2/3-át elveszítette az új Ragadozó.

Ahogy arra számítani lehetett, a legtöbb Predator-fanatikus az első hétvégén látni akarta a Predator - A Ragadozót (The Predator) Amerikában, így nem meglepő, hogy a film a második hétvégéjére az átlagnál sokkal nagyobbat zuhant bevétel szempontjából. A péntek és vasárnap között megszerzett 8,7 millió dollár majdnem 65%-os esést jelent az előző hétvégéhez képest, és egy negyedik helyet az aktuális toplistán.

Az első helyet hétvégén A végzet órája (The House with a Clock in its Walls) című fantasy szerezte meg 26,8 millió dolláros bevétellel, a második helyen az Egy kis szívesség (A Simple Favor) állt 10,4 millió dollárral, s melléjük még Az apáca (The Nun) fért fel a képzeletbeli dobogóra 10,3 milliós bevétellel. Előbbi film 33, utóbbi pedig 101 milliós belföldi bevételnél jár.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #15
    Nem az a baj, hogy nem tudnak filemt csinálni, az a baj h. nem is akarnak mert a név/kategória eladja a filmet. Szerencsétlen Swarciék kurva sokat melóztak anno, hogy legyenek jó filmek, ma meg a reboot-ok, folytatások el vannak b.szva mert még mindig eladja magát a film.
  • morguldae #14
    Nem volt valami nagy szám....
  • Jrex #13
    Tisztában vagyok a dolgokkal, nem kell utána néznem semminek....Nem volt szó arról, hogy mind a stúdióé, hanem arról, hogy a bevétel már meghaladta a gyártási költségeket. Nem igaz, jogy ennyire nem bìrtok olvasni...Továbbá még lesz bevétele 1-2 hétig, illetve a DVD eladások is hoznak valamennyit. Szóval max annyira lesz bukta, mint amekkora a Predator 2, AvP1 és 2, illetve a Predators volt...
  • Ender Wiggin #12
    sokan írják, talán ennek hatására utánanézel. nem a teljes bevétel a gyártóé. sőt, a hazainak is alig a fele, jó esetben. jobb, ha megbarátkozol a gondolattal, hogy nem hozza vissza a beleölt 88 milliót (amit a Forbes is ír, meg minden más forrás) a mozikban, legfeljebb majd 10 év múlva, ha már eleget kölcsönözték. talán.
  • Paddy #11
    Az amerikai adatokat írtam nem pedig world wide-ot. A frobes pedig még az általam írt összegtől is kevesebbre hivatkozik.
  • Jrex #10
    96 millió az, de mindegy...
    boxoffice
  • Paddy #9
    A szeptember 24-i adatok alapján a film alig jár szaros 42 milliónál. Minden téren bukta lett. Istenem de igazam volt mikor kijött az első csoportkép a szereplőkről, hogy ez bizony pocsék film lesz. Akkor még nem volt trailer sem hozzá.
  • ostoros #8
    Úgy sem került annyiba a gyártás, amit behazudnak...
  • Jrex #7
    Az ìrásommal arra akartam kilyukadni, ha nem jött volna át, hogy 2 hétvége alatt vissza hozta a film gyártási költségét, egy szóval nem ìrtam, hogy nullára jött ki....De bizonyára 1-2 hétig még vetìteni fogják amivel még termel bevételt....Ugyan ekkora bukta volt az AVP 2, Predators, és a Prometheus, amik nem az elvárások szerint hozták a pénzt, mégis csak jönnek a folytatások. Szóval nem kell annyira temetni a dolgot. Te meg csak nyugodtan nézz hülyének bárkit ;)
  • Ender Wiggin #6
    egy frászt termelte ki. ugyan nincs egy megbízható számítási formula, de nagyjából olyan 25 milliónál járhat a nettó bevétel. ez a fos az életben nem fog még nullára sem kijönni. a másik két ikonikus franchise-hoz hasonlóan (terminator és alien) a predatort is jól elbarmolták a kényszeres folytatásosdival...