Szekeres Viktor

Itt a magyar Charles Bronson-hasonmással készített akciófilm előzetese

Kovács Róbert a Death Kiss főszereplője.

Pár évvel ezelőtt a magyar sajtó felkapta 15 percre Kovács 'Bronzi' Róbertet annak kapcsán, hogy mennyire hasonlít Charles Bronsonra, most pedig azt láthatjuk, hogy erre Amerikában is felfigyeltek, ugyanis az ő főszereplésével forgatták le a Death Kiss című filmet, aminek az előzetesében Kovács nem nagyon szólal meg, de persze annak idején Bronson karaktereinek egy része is elég szófukar volt.


Az Uncork’d Entertainment filmjében a Robert Kovacs néven futó honfitársunk mellett még Daniel Baldwin, Richard Tyson, Eva Hamilton, Stormi Maya, Leia Perez, Reese Austyn és Sam Story fpg szerepelni. A filmet az a Rene Perez írta és rendezte, aki a Playing With Dolls készítése kapcsán nem ismert. Mondanunk sem kell, hogy egy olcsó produkcióról van szó, így nem moziban lesz látható. A film október második jelenik meg Amerikában digitális változatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #9
    Világvége szekta egy kis szuicid hajlammal. :)
  • Echnator #8
    Lesz az, hamarosan! O... Viktor gyermeke, aki éppen egy kis egyház közösség alapításán fáradozik amerikai mintára. Elveszíti majd a hitét, mert a Magyarok sokadszorra sem lesznek VB bajnokok fociban. Az óriási trauma hatására elhagyja híveit és Mátrába vonul M. Lőrinc egyik medencével és szaunával ellátott remetelakába. Itt minden meg van az elvonuláshoz, kivéve a borotva, így szakálla nő. A remete élet viszontagságai miatt, a "gyermek" egyre inkább erősödik, izmosodik, közben kifejleszt egy új, Magyar harcművészeti technikát, amelynek segítségével verhetetlenné válik. Legalábbis az őzek és a mókusok akik a közelébe éltek, azok mind elköltöztek tőle messze, de lehet csak a szaga miatt van mindez.. El is dönti, hogy akik elverik a magyar válogatottat fociban, majd Ő mind jól le csárdírozza-mivel így nevezte el az új hatművészeti technikát. Na majd Ő visszatér, lejön a hegyről mint Zarathutsra, Ő lesz a Magyar Chuk...Így lesz! :D
  • apucsabi #7
    Az igazi nagydurranás még hátravan: magyar Chuck Norris-t adni a világnak!
  • Echnator #6
    Adtunk a világnak sok feltalálót és "védelmeztük Európát" a török ellen. Adtunk a világnak sok kiváló ételt, mint a lángost. Számtalan filmrendezőt, filmest és színészt! A világ sokak szerint nem is működne a Magyarok nélkül, bár ebben azért lehet kételkedni. Most pedig...most, most adtunk a világnak egy fapados Charles Bronson-t! - Na ezen már nem teszünk túl, ez a csúcs!
  • Aldo Moro #5
    Ezzel az ürgével leforgatni a Bosszúvágy remake-et...
  • kloha #4
    "A filmet az a Rene Perez írta és rendezte, aki a Playing With Dolls készítése kapcsán nem ismert." :)
  • Cyberdog #3
    Bár mintha egy kicsit alacsonyabb lenne, de azt lehet, hogy csak a ballonkabát teszi.
  • ntom #2
    erősen zsé, de tényleg megdöbbentő a hasonlóság
  • Jawarider #1
    Szánalmas.
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2018.09.18. 15:58:48