Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Gerard Butler tengeralattjárós akciózása

Még egy trailer érkezett a Hunter Killerhöz.

Új előzetest kapott a III. világháborút beharangozó tengeralattjárós Hunter Killer. A magas tétekkel bíró szituációról szóló akcióthriller egyszerre fog szárazföldön és tengeren játszódni, s mindezt Donovan Marsh dirigálta rendezőként Arne L. Schmidt és Jamie Moss forgatókönyvét használva sorvezetőként. A szkript egyébként George Wallace, nyugalmazott tengerésztiszt, valamint Don Keith könyve, a Firing Point alapján készült, természetesen az amerikai haditengerészet támogatásával.


A Summit Premiere akcióthrillerjének főszereplője Gerald Butler lesz, és az Amerikában október 26-án bemutatásra kerülő filmben az akciósztár mellett még olyan színészeket láthatunk, mint Gary Oldman, Common, Linda Cardellini és Toby Stephens. A hazai bemutató november elsején lesz A Hunter Killer-küldetés címen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Aldo Moro #5
  Nekem az U-571 is tetszik.
 • Aldo Moro #4
  Ha egy filmben látok egy palit, akkor tudni fogom, hogy ő kommon? Ki a rákom ez az emberféle izé?
 • Ender Wiggin #3
  De a Vörös Október az egy-két apróságtól eltekintve teljesen reális volt. Sőt, a legvalósághűbb amerikai tengeralattjárós film (bár nem a legjobb, mert az szerintem a Tűz a víz alá :-)
 • Cyberdog #2
  Támadás a Fehér ház ellen - Vízi kalandok :)
 • csicso82 #1
  "az amerikai haditengerészet támogatásával. "

  Az ilyen filmek külcsínre mindig is nagyon jók, vegyük csak a Vadászat a Vörös Októberre c. filmet ott is forgattak igazi tengeralattjáróban, úgyhogy a "díszlet" legalább elsőrangú lesz.