Szekeres Viktor

Avengers 4: újabb kínos szivárgás történt, karakterképek kerültek fel a netre

Ismét kikerült pár kép, amit az Avengers 4-hez készítettek.

Idén már történt egy szivárgás a Bosszúállók-sorozat negyedik része kapcsán, bár akkor egyöntetűen kamunak bélyegezték meg a képeket az illetékesek. Azóta persze a forgatási fotók igazolták a valóságukat, ráadásul a minap nagy felbontásban karakterképek kerültek fel a netre, melyekből ugyancsak kiderül, hogy az év eleji szivárgás nem volt kamu. Íme az 5 kép.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Mint ismert, a Bosszúállók című Marvel-filmsorozat negyedik részét Anthony Russo és Joe Russo rendezte, akik az Amerika kapitány: Polgárháborút és a Végtelen háborút is készítették. a filmnek még mindig nincs hivatalos címe, bár Zoe Saldana korábban elszólta magát és 'Gauntlet' címmel utalt a produkcióra - adja magát az Avengers: Infinity Gauntlet? A premier május harmadikán lesz egyébként.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerin #12
    Thor a nyulat ismeri de a mosómedvét nem? Mekkora lükeség már :P
  • cateran #11
    Hat....azert nem artott volna megnezni a filmet elotte....Mert hat a "menyet" tulelte... (meg Nebula...oszt joccakat a tobbi GoG tagnak..:D) Gamora valoban megmurdelt...bar az meg nem 100%, hogy igy is marad (Vannak spekulaciok, hogy a lelekkoben "ragadt", aztan mar csak valami testet kell neki rittyenteni es meg is vagyunk a feltamasztassal...)
  • BaliBoy #10
    El vagy tévedve faszikám... most ezekről a képekről van szó. Nem az volt a kérdés, hogy vissza fog-e térni Gamora... Szóval inkább húzz bőrt a fogaidra!
  • csicso82 #9
    Bátor nyuszi!
  • Ender Wiggin #8
    MIvel Saldana szivárogtatott a cikk szerint, és a harmadik Guardians-film is készülőben azt hiszem, feleslegesen okoskodsz.
  • BaliBoy #7
    Igen. Meg mintha a hazafi páncél is vaskosabb lenne.
  • NEOreg3 #6
    max annyi az újdonság, hogy ezek szerint Hulk fog kapni egy vibránium ruhát, mint amilyen Black Panthernek is van (bár ennyi erővel mindenkinek csinálhatnának egyet a wakandaiak, mert elég jó kis cucc és az univerzumot akarják megmenteni, vagy mi a fene...)
  • BaliBoy #5
  • BaliBoy #4
    A "menyét" túlélte, Zoe Saldana karaktere (Gamora) meg nincs is a képen.... De amúgy minden stimmelt. :)
  • Sequoyah #3
    Csak annyit tudunk hogy meghaltak. Ez egyaltalan nem jelenti azt, hogy ne eltek volna tul:)