Szekeres Viktor

A mozis Batman után a mozis Superman is kiszáll a DCU-ból


Miután meghalt, majd újraéledt Superman karaktere a mozikban, a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy a szuperhőst alakító Henry Cavill kiszáll a franchise-ból. Minderre akkor került sor, amikor a Shazam!-ban tervezett cameójára vonatkozó tárgyalások megszakadtak. És így máris érthető, hogy a színész miért vállalta el a The Witcher-tévésorozat főszerepét.

Egyelőre még nincs hivatalos közlemény minderről, Cavill csak a lenti videót tette közzé az Instagramon (aki akarja, fejtse meg!). A THR úgy tudja, hogy a fentieket az is katalizálhatta, hogy a Warner figyelme a Supermanes filmek elég nagy bukása után érthető módon a tervezett Supergirl-filmre összpontosul, amiben pedig Kal-El karakterére még nincs szükség, ha pedig fel is tűnne benne, akkor nem Cavillel egykorú lenne. Meg aztán, ahogy egy meg nem nevezett stúdiós forrás fogalmazott, Superman is olyan, mint James Bond, tehát a színész csereszabatos. (Az esetleges új Superman szerepére esélyesek között egyébként már elkezdték emlegetni Michael B. Jordant.)

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Today was exciting #Superman

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés,


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #8
  Elmehetnek a picsaba....
  Jo nagy bukta lesz.....
  Vicc ami mostanaban megy....
  Utoljára szerkesztette: bmw, 2018.09.17. 00:11:30
 • zetortraktor #6
  A hiszti egyébként is felesleges: van fekete Superman képregényben? van. van fekete Pókember képregényben? van. van női Thor képregényben? van. innentől kezdve nem lehet azt sem mondani, hogy nem képregényhűek.

  Tudom, hogy van, akinek magas a dolog, de a kutya ott van elásva, hogy a legtöbb szuperhős nem azért fehér, mert ez egy olyan jellemző, amit ki akartak volna emelni, hanem azért, mert a 40-es vagy a 60-as években ez volt a default, még, ha akartak volna sem, csinálhattak volna más színűt (eltekintve attól a kevés kivételtől). És épp azért lenne neccesebb egy fehér fekete párduc, mert neki kiemelt jellemzője a bőrszíne, ellenben a legtöbbnek nem kiemelt jellemzője a bőrszíne. egyeseknek a nemzetisége, másoknak a neme, megint másoknak a színe nagyon fontos karakterisztika.

  Amúgy meg ki a francot érdekel az egész? Inkább annak kell örülni, hogy aki még néz ilyen dedós filmeket, a tinik, azoknak totálisan irreleváns lesz a bőrszín. Aki meg még ma is képes ilyen dolgokon rugózni, az meg úgyis klubokban vagy a félhomályban teszi meg.
 • zetortraktor #5
  Szerintem te erősen félreérted a jelenséget, illetve a törekvéseket. Legalább erre elég iqnulla reakció az, hogy akkor egy fekete karakter is legyen fehér. Nem hiszem, hogy a fehér szuperhősök alul lennének reprezentálva. A feketék biztosan, ezért próbálják az 1%-ból, mondjuk a 10 vagy 15 vagy 20% felé lendíteni az arányukat. Megnyugodhatsz, nem fogják átvenni a hatalmat, mert érezhetően, ettől rettegsz.

  Egyébként meg még mindig érdekes nézni, hogy egyesek hogy képesek ilyen, alapvetően inkább kíváncsisággal kezelhető dolgok iránt: a vicces, hogy főleg azok kezdenek hisztizni egy abszolút nem konkrét pletyka miatt, akik azon hőzöngtek, hogy mások miért hisztiznek a whitewashing kapcsán. Lám, fordul a kocka, és máris nekik sem tetszik.
 • Zombee #4
  Elmennek a picsába már, komolyan. Követelem, hogy Fekete Párducot legközelebb fehér nő játssza!
 • xido #3
  Na eltakarodnak most már azzal a Jordan gyerekkel,még viccnek is rossz..meg statisztikailag ennyiszer már nem kaphat újabb szerepet egy ember sem a képregények világában :)
 • kalapos01 #2
  Calvin Ellis in da house, YO!


  Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.09.13. 21:02:41