Szekeres Viktor

Volt egyszer egy téka és az új előzetes

A retró rajongóit lehet, hogy érdekelni fogja ez a magyar film.

Szeptember 27-én kerül bemutatásra a magyar mozikban a Volt egyszer egy téka, amihez egy új, sokkal teljesebb előzetes is érkezett. A magyar dokumentumfilm Csizmazia "Cheese" Gábor egy igazi hőskorszakra tekint vissza, a 80-as évekre, amikor a videókazetták kölcsönzése még nagy divat volt.


A filmben egykori tékások, törzskölcsönzők, ihletért betérő filmkészítők mesélnek a kölcsönzés bájáról, mások mellett olyan ismert médiaszemélyiségek, filmesek, színészek szólalnak meg benne, mint Rudolf Péter, Hajós András, Simon Kornél, Puskás Peti, Mucsi Zoltán, Pálfi György, Mátyássy Áron, Miklauzic Bence, Gigor Attila, Orosz Dénes, vagy Kótai Mihály. A film világpremierje a 15. James Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programjában lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Akarod mondani, szar az ízlésed, mert folyton nézhetetlen filmeket nézel. Próbálj meg jókat és nem csak reklámok alapján a színes-szagos gagyikra elmenni. Az a helyzet, hogy soha nem volt annyi rohadt jó film, mint manapság, a Cinefesten Miskolcon is tömény zsenialitásokat lehetett látni hétvégén.
  • Gerin #1
    Nagyon kevés nézhető film volt régen is, meg ma is kevés van.
    Ez meg egy sz*r mint a megszólalók 80%-a