Szekeres Viktor

Űrhajós film az idei év egyik nagy favoritja - itt Az Első Ember új, szinkronos előzetese

Új előzetest kapott Az Első Ember.

Ryan Gosling lesz a Whiplash és a La La Land rendezője, Damien Chazelle által jegyzett Az Első Embernek (The FiIrst Man) a főszereplője. A film forgatókönyvét a Spotlight: Egy nyomozás részletei Oscar-díjas írója, Josh Singer jegyezte, a további főszereplők pedig Claire Foy, Corey Stoll, Kyle Chandler, Jason Clarke, Shea Wigham, Jon Bernthal, Brian d’Arcy James, Pablo Schreiber, Patrick Fugit, Cory Michael Smith, Lukas Haas és Christopher Abbott. A nyári első előzetes mellé a mostani új trailert is meg lehet nézni magyar nyelven.


Az itthonra október 18-án érkező film hivatalos szinopszisa a következő: "A 6 Oscar-díjas sikerfilmjük, a Kalifornia álom után Ryan Gosling és a rendező Damien Chazelle újra összefogtak: filmre viszik a lebilincselő történetet, amelynek középpontjában a NASA missziója áll, hogy embert küldjenek a holdra. A zsigeri, szubjektív krónika Neil Armstrong 1961 és 1969 közti időszakára koncentrál, és James R. Hansen könyve alapján készült. A film feltárja, milyen áldozatokat követelt Armstrongtól és a nemzettől a történelem egyik legveszélyesebb küldetése."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Montanosz #4
    mindenki tudja hogy a Hold sajtból van :-D
  • subotal #3
    Há persze hogy nem volt holdra szállás, nincs is hold, az csak oda van vetítve mint a batman jel! Különben is egy lapos földnek minek kellene hold...
    Persze ez csak poén, jönnek majd az igazi idióták az tuti!
  • zetortraktor #2
    Pont be akartam írni, hogy hamarosan jönnek az Holdraszállást tagadó idiótákat indokolatlanul vizionáló idióták, de látom, hogy elkéstem.
  • TokraFan #1
    Hamarosan jönnek a Holdraszállást tagadó idióták...