Szekeres Viktor

Még három rendező esélyes a James Bond 25. részének elkészítésére

Nemsokára meglesz Danny Boyle utódja az új Bond-film rendezői székében.

Nemrég kiderült ki, hogy kreatív, a főgonosz személyével kapcsolatos nézetkülönbségek miatt Danny Boyle kiszállt a James Bond 25-ből, így a producereknek, hogy tudják tartani a premier tervezett dátumát, azon nyomban új rendező után kellett nézni. Ami nem kis feladat, hiszen jó rendezőt, aki nincs betáblázva, nem túl könnyű találni ilyenkor, így a hosszabb pihenőt kivevők között érdemes vizsgálódni.

Pár hete a Deadline értesülései szerint az MGM listáján olyan nevek voltak találhatók, mint Yann Demange, a ’71 és a White Boy Rick rendezője, a Hell or High Water, valamint az Outlaw Kinget jegyző David Mackenzie, valamint Edgar Wright, aki korábban nem csak kijelentette, hogy szívesen rendezne Bond-filmet, de igazi rajongói kedvenc filmesnek is számít. Az akkor hírek szerint egyébként a stúdió még Jean-Marc Vallee-t (Dallas Buyers Club, Big Little Lies, Sharp Objects) is megkereste, azonban ő a lekötött munkái miatt nem tudta vállalni a feladatot.

A legújabb, ugyancsak sajtóértesülésen (most a Variety infóin) alapuló lista már csak három nevet tartalmaz, s ezekből kerülhet ki a "győztes": Yann Demange az, aki a fentiek közül maradt, mellé pedig két új filmes érkezett. Egyrészt Bart Layton, aki az American Animals és a The Imposter rendezésével tette le a névjegyét, másrészt pedig S.J. Clarkson, aki a negyedik Star Trek-filmet fogja dirigálni, de korábban inkább csak tévésorozatokon dolgozott, olyanokon, mint az Élet a Marson, a Dexter vagy a The Defenders.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!