Szekeres Viktor

Új, begombázott előzetest kapott a The Walking Dead senki által nem várt új szezonja

Újabb előzetes érkezett a TWD folytatásához, ami viszont elég szokatlan lett.

Kaleidoszkópos promót kapott a The Walking Dead új, kilencedik szezonja, mely októberben fog elindulni. Az elmúlt két, gyengén sikerült szezon során hatalmas nézettség-csökkenést elszenvedett sorozat idén a képregény egyik legfenyegetőbb "rosszfiúit" hozzák be a nézők aktivizálásának reményében, hiszen meg fognak jelenni a Suttogók.


Mint ismert, a minőség csökkenésének úgy próbált gátat szabni az AMC, hogy az új évadban már nem Scott M. Gimple lesz a showrunner, vagyis a vezető író, utódja egy veterán Walking Deades író, Angela Kang lesz. Kang a negyedik showrunnerje a sorozatnak. Az első maga a készítő, Frank Darabont volt, akit azt követően rúgtak ki a második évadban, hogy nagyobb költségvetést követelt a csatornától és több kreatív szabadságot. Utódja Glenn Mazzara két évadon át vezette a hajót, de idővel rájött az AMC, valamint a képregény szerzője, Robert Kirkman, hogy őt sem tudják irányítani, ahogy akarják, ezért egy kevés tapasztalattal rendelkező TWD-s írót, Scott Gimple-t nevezték ki a sorozat élére.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Miért ne lenne hiteles? Eddig is nagyon sokat mosolyogtak, csak volt 3-4 problémás hetük, amit a 7-8. évad fedett le. De most végre letelepedtek és kertészkednek, ezért is ugranak majdnem két évet az időben, amit totális harmóniába éltek le.
  • Torisaru #1
    Az a mosolygás mióta része a világuknak, nagyon nem illik oda mert nem hiteles.:(