Szekeres Viktor

AZ 2: forgatási képek Krajcárosról

Több forgatási kép került fel a netre az AZ főgonoszáról.

Twitteren és a Just Jared révén is megjelentek az első olyan forgatási képek az AZ 2 munkálatainak helyszínéről, amik Pennywise-t, azaz Krajcárost ábrázolják, a Stephen King-adaptáció "rosszfiúját". Az őt alakító Bill Skarsgård karakterére jellemző mosollyal ül az egyiken Derry városának egyik jelképén, a regényből is jól ismert Paul Bunyan-szobron.


Az IT Chapter 2-t Gary Dauberman írta és Andy Muschietti rendezi, a film pedig a tervek szerint 2019. szeptember hatodikán kerülne bemutatásra a mozikban. Az, hogy lesz második rész, természetesen nem meglepő, hiszen a tavaly ősszel bemutatott Stephen King-adaptáció bombasikernek bizonyult: Amerikában 327, a világ többi részén pedig 373 millió dolláros bevételt szakított mindössze 35 milliós költségvetésből.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    King regényei azért átütőek és zseniálisak, mert valójában a minden ember lelkében megbúvó sötétségről, félelmekről szólnak. Kiváló író hogy ezt megjelenítse, azonban ez önmagában valszeg kevés lenne a sikerhez, ezért is nyúl gyak mellékesen a horror eszköztárához.

    A megfilmesítései meg rendre ott buknak el, hogy ez utóbbira helyeznek sokkal nagyobb, gyak domináns hangsúlyt, mint sem az a regényeiben megjelenik.
    Pl. Kujo, a veszett kutya nem önmagában okoz fájdalmat az olvasónak, vagy rémiszti meg, a regény 90%-a ugyanis arról szól, hogy a szereplők milyen belső tépelődésen mennek át, amíg eljutnak addig, hogy szembeszálljanak vele. Na ezek azok a dolgok, amelyek a filmjeiben szinte nem is, vagy nem olyan hangsúllyal szerepelnek.