Szekeres Viktor

Véget ér a Mr. Robot

A negyedik lesz az utolsó Mr. Robot-évad.

A USA csatorna bejelentette, hogy a Mr. Robot a negyedik évad után befejeződik. A szezon második felét ősszel fogják megírni, a forgatás pedig télen kezdődhet el. Az öröm az ürömben a rajongók számára, hogy ez az utolsó etap a tervezett nyolc helyett tizenkét epizódot fog tartalmazni, és természetesen az, hogy előre bejelentik a befejezés tényét, lehetőséget ad a készítőnek arra, hogy lezárja a történetet.

Az igen alacsony a nézettséggel futó kultsorozat, melynek negyedik évadát még tavaly rendelte be a USA, még nem volt látható itthon a tévében, viszont az Amazon Prime hazai kínálatában megtalálható magyar szinkronnal és felirattal. A Mr. Robot főszereplője Rami Malek és Christian Slater, de mellettük még jó pár, más sorozatból ismerős színész köszön vissza a szériából: Carly Chaikin, Portia Doubladay, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen és Martin Wallstrom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    "az első éved végén kiderül, hogy a csávókám simán behalucinálta az egészet. már ez kiakasztott. "

    ööö, kábé már a kezdetektől lehetett tudni, nem is titkolták, legalábbis elég feltűnő volt, hogy senki nem beszél hozzá. amikor kiderül, akkor is a harcosok klubja zenéje úszik be és azt kérdezi a főhős, hogy "You knew all along, didn’t you?"

    " egy drogos vergődéseire és hallucinációira nem vagyok kíváncsi. max ennyit tud felmutatni, ami vér gyenge. "

    igen, a fentiekből következik, hogy nem nagyon voltál képben, így érthető, hogy csak ennyi volt neked a sorozat. vannak, akiknek csak ez jön le belőle. mások értik a mondanivalót és azt, hogy miről szól.
  • jkedzs #5
    az első éved végén kiderül, hogy a csávókám simán behalucinálta az egészet. már ez kiakasztott. az evil mega corporation vonal is egyre gyengébb lesz benne. Dallas betegségben szenved, időpocsékolás.
    egy drogos vergődéseire és hallucinációira nem vagyok kíváncsi. max ennyit tud felmutatni, ami vér gyenge.
  • morguldae #4
    A 3. évadban Orbán Viktor is feltűnik egy kép erejéig! :-)
  • petrov144 #3
    Én is másodiknál hagytam abba, de azt írták, utána megint javult a sorozat. De nem szívesen szenvednék végig egy évadot, hogy utána hátha megint jó lesz.
  • Andrevv #2
    Az első évad nagyon jó, de a második már nem tetszett mert bugyutább lett, így abbahagytam.
  • NEXUS6 #1
    Múltkot megnéztem 1-2 részt, egész jó volt, elkezdem megnézni, asszem.

    Az a gond, ha ennyire elmegy valami intellektuálisba, meg rétegbe, az minőségi lesz ugyan, csak épp a kutya nem nézi egy kommersz xarhoz képest. :(