Szekeres Viktor

BÚÉK: újabb magyar film kapott előzetest

Megérkezett Goda Krisztina új filmjének előzetese.

Itthon december hatodikán kerül bemutatásra a BÚÉK című magyar film, melyhez a lenti teasert adták ki. A Lengyel Tamás, Törőcsik Franciska, Bata Éva, Szávai Viktória, Hevér Gábor, Elek Ferenc és Mészáros Béla főszereplésével készült alkotást Goda Krisztina rendezte saját és Divinyi Réka forgatókönyve alapján.


A film szinopszisa a következő: "Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Ejha. Azért az ember azt gondolná, hogy már mindenki hallott a feldolgozások műfajáról, főleg, hogy ennek a (valóban kibeba kurva jó filmnek) azért nem ez az első remake-je. Nyilván érdemes lett volna gyk beleírni a hírben, hogy ez is az, de azért látszik, hogy ki hogy áll hozzá a dolgokhoz, ki indít rögtön negatívan, lopással vádaskodva.
  • tsabes #2
    Hát, lehet, hogy a film magyar, de a sztori totál lopott:
    https://port.hu/adatlap/film/mozi/teljesen-idegenek-perfetti-sconosciuti/movie-177910
  • Ender Wiggin #1
    ezek profi színészek vagy amatőrök? mert számos jel mutat arra, hogy képességek tekintetében inkább az utóbbi... a film ettől persze lehet még jópofa.