Szekeres Viktor

Folytatást kap az elmúlt évek legbrutálisabb zombifilmje

Készül a Vonat Busanba - Zombi expressz folytatása.

Itthon Vonat Busanba - Zombi expressz címmel került bemutatásra a koreai Train To Busan (Busanhaeng) című horror, melyben Dél-Koreában szabadul el egy zombivírus, a történet pedig egy Szöul-Busan vonalon közlekedő vonatban játszódik, mely utasainak meg kell küzdenie az élőhalottakkal. A nagyon pörgős és kifejezetten erőszakos alkotás volt akkora anyagi és kritikai siker, hogy folytatást kapjon. A második részről nem lehet sok mindent tudni (például a címét sem), csak annyi biztos, hogy ugyanarról a vírusról fog szólni, mint az első epizód, csak épp ezúttal az egész koreai-félszigetre ki fog terjedni a történet.

A tervek szerint a forgatás 2019. első felében kezdődhet el, de egyelőre még sok minden képlékeny, még a szereplőválogatás sem kezdődött el. A Gong Yoo főszereplésével készített első rész Koreában rekordokat döntött, és Amerikában is kifejezetten jól muzsikál, hiszen alig pár moziban több, mint 2 millió dolláros bevételt ért el, világszerte pedig majdnem 90 milliósat. A siker egyik fő letéteményese a rendező (és egyben forgatókönyvíró) Sang-ho Yeon, akitől itthon korábban csak a Disznók királyát láthattuk pár éve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morguldae #5
    Jó film! Jöhet a folytatás!
  • Merces2 #4
    :D ugyan , ez az SG filmes rovata, itt minden űbertotálbrutális, rettenetes, bukott, parádés...mindegy csak hatás-kattintásvadász legyen
  • Zombee #3
    Azért a látványos csonkítás, belek stb. nem épp gyerekmese kategória. :) A régi olasz zombifilmek elég erősek ilyen téren, bár mai szemmel a 30-40 éves gore effektek már nem olyanok, legalábbis nem mind.
  • vilinger #2
    Én még nem láttam brutális zombi filmet.
    Igazából mind gyerekmese.
  • Zombee #1
    Már bocs, de vizuálisan nem túl erőszakos, alig van vér, testrészek, belső szervek is a helyükön maradnak. Nem rossz film, moziban láttam, de brutálisnak nem mondanám.