Szekeres Viktor

Feldolgozás film lesz a jövő év egyik legsikeresebb komédiája

Kevin Hart komédia remake főszereplője lesz.

Ha Kevin Hart komédiát forgat, akkor az az év legsikeresebbjei között szokott lenni - hogy idén is igaz marad-e ez az állítás, az majd a szeptemberi Night School premierje után fog eldőlni, bár nem lesz nehéz dolga a filmnek, ugyanis az übernépszerű komikus mellett a tavalyi év nagy felfedezettje, Tiffany Haddish is szerepelni fog. Hart pedig jövőre jó eséllyel egy klasszikus vígjáték újrájában is szerepet fog kapni.


Az itthon természetesen nem bemutatott Uptown Saturday Nightot pont az a Malcolm D. Lee fogja rendezni, aki a fent említett Haddish-t is befuttató Girls Tripet is jegyezte (mondanunk sem kell, hogy ez a komédia sem kapott még premiert...), a forgatókönyvet pedig a manapság a tévés szitkomok egyik legnagyobb nevének számító Kenya Barris írta. Az 1974-es eredetit Sidney Poitier rendezte Bill Cosby és Harry Belafonte főszereplésével, és a fenti előzetesből az is kiderül, hogy a történet két férfiról szól, akik rablás áldozataivá válnak, s csak ezután derül ki, hogy megütötték a lottófőnyereményt, így megpróbálják visszaszerezni a pénztárcát, amiben a szelvény hever.

Érdekesség, hogy a projekt már egy ideje Hollywood tervei között szerepelt, nem is olyan régen Adam McKay rendezése mellett Will Smith és Denzel Washington főszereplésével tervezték elkészíteni, és Smith az új változat mellett ott lesz producerként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    https://www.boxofficemojo.com/people/chart/?view=Actor&id=kevinhart.htm

    Eszerint annyira nem kimagasló. És a sikeresebb filmjeiben is Rock, Ice Cube meg Will Ferrell van mellette, akik talán nézőcsalogatóbbak.
    Az utolsó önálló Hart film, a The Wedding Ringer meg otthon 64, nemzetközileg 15 milliót termelt.