Szekeres Viktor

Sorozat lesz Az időutazó feleségéből

Az HBO Steven Moffat-sorozat fog készíteni.

Az HBO azonnal teljes évados berendelést adott Steven Moffat új sorozattervének. A Sherlock készítője és a Dosctor Who legutóbbi szezonjainak showrunnerje Audrey Niffenegger regényéből, Az időutazó feleségéből (The Time Traveler's Wife) tervez tévés adaptációt készíteni szerializált formában. A történetet sokan a 2009-es mozifilmből ismerhetik, melynek Eric Bana és Rachel McAdams volt a főszereplője.

A leendő sorozat alapjául szolgáló könyv természetesen magyarul is megjelent, íme a hivatalos fülszövege azoknak, akiket érdekel a történet: "Amikor először találkoztak, Clare hatéves volt, és Henry harminc. Amikor összeházasodtak, Clare huszonkettő, és Henry még mindig harminc. Henry idő-eltolódási rendellenességgel született. Genetikai órája a legváratlanabb pillanatokban visszaáll, és még abban a másodpercben eltűnik. Ilyenkor elmúlt és eljövendő élete érzelmi csomópontjain találja magát, meztelenül, védtelenül. Sohasem tudja, mikor történik meg újra, sohasem tudja, hol köt ki legközelebb. Az időutazó felesége a világirodalom egyik legkülönösebb szerelmi története. Clare és Henry felváltva meséli el történetüket. Rajongva szeretik egymást, megpróbálnak normális családi életet élni: biztos állás, barátok, gyerekek. Mindezt olyasmi fenyegeti, amit sem megakadályozni, sem irányítani nem képesek, történetük ettől olyan megrendítő és felejthetetlen."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #1
    "Genetikai órája a legváratlanabb pillanatokban visszaáll, és még abban a másodpercben eltűnik."
    hát ez így eléggé hülyén hangzik... ha a film is ilyen, nem biztos, hogy érdekelni fog, pedig am bejönnek az időutazós filmek.