Szekeres Viktor

Itt a Van Helsing új előzetese

Ősszel folytatódik a Van Helsing.

Nemrég San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A sorozatok közül pedig természetesen nem csak a képregényes adaptációk, hanem az egyéb zsánerdarabok is képviseltetik magukat. Például a Van Helsing, s azt nyilván nem kell mondanunk, hogy a vámpíros műfaj mekkora kedvenc rajongói körökben.


A Syfy szériája idén fog a 3. évébe lépni. A sorozat a Drakula-mítosz egyik új megközelítése, melynek középpontban Vanessa Helsing áll, aki Abraham Van Helsing, a híres vámpírvadász lánya. Ő éled újra a közeli jövőben, egy olyan világban ébredne, melyet már vámpírok uralnak. Azonban ő ebbe nem törődik bele, s képességi segítségével felveszi ellenük a harcot.

A Van Helsing készítője nem más, mint az a Neil LaBute, aki színdarabok írójaként szerzett elismeréseket, s olyan mozifilmekkel rukkolt elő az elmúlt években, mint a Férfitársaságban, a Faragjunk férfit!, a Költői szerelem, vagy a Some Velvet Morning, tehát még véletlenül sem jegyzett a scifi vagy a fantasy műfajához közel álló alkotásokat. Mostanáig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Echnator #2
    Nem nézek több olyan sorozatot és filmet, ahol az eredetileg férfi szerepet egy "csaj" játssza el. Elegem van ebből! Találjanak ki női főhősöket, ne operálják át a régi hőseinket. Elhiszem, hogy ez a lánya, de akkor is.. Nem nő gyűlölő vagyok, csak ami most folyik az már sok. Bele sem kezdek az ilyen sorikba.