Szekeres Viktor

Gerald Butler és a III. világháború - itt a Hunter Killer előzetese

Csak egy színész állíthatja meg a harmadik világháborút.

A Summit Premiere kiadta Gerald Butler új filmjének, a Hunter Killernek az első előzetesét. Az Amerikában október 26-án bemutatásra kerülő filmben az akciósztár mellett még olyan színészeket láthatunk, mint Gary Oldman, Common, Linda Cardellini és Toby Stephens


A magas tétekkel bíró szituációról szóló akcióthriller egyszerre fog szárazföldön és tengeren játszódni, s mindezt Donovan Marsh dirigálta rendezőként Arne L. Schmidt és Jamie Moss forgatókönyvét használva sorvezetőként. A szkript egyébként George Wallace, nyugalmazott tengerésztiszt, valamint Don Keith könyve, a Firing Point alapján készült, természetesen az amerikai haditengerészet támogatásával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #5
    úgy általában meg szoktuk kérdezni, hogy ki a faszom az a Jan Slota, Megkérdezném, hogy ki a faszom az a Common?
  • Ender Wiggin #4
    jah, hát annyira nem rossz színész, leszámítva, hogy beszédhibás, amerikai akcentust imitálni képtelen és egyetlen arca van: a félig tökös mosoly-félig szigorú csücsörítő.
    ami a film büdzséjét illeti, nem hiszem, hogy olyan drága lenne, mert kis stúdiók csinálták. a fordatóönyvet a regénnyel kéne összehasonlítani. ha az is szar, az nagy szégyen lenne, mert az egyik társszerző 20 évig parancsnok volt több atomtengeralattjárón (XO volt a Spadefish-en, parancsnok a USS Houston-on, ami a NAVY SEAL egyik szállítója volt).
  • NEXUS6 #3
    "Csak egy színész állíthatja meg a harmadik világháborút."
    Mi ez Amerika kommandó? America Fuck Yeah! XD

    Már az Űrvihar is nagyon szájfáj csenöl+ kategória volt, most meg nyomassa az aktuálpolitikai krízisfilmet is. Fasza. Ez az Butlert a tenger alá! Legközelebb hova küldik?
    Látványos, jó színészek, hatalmas költség, zéró forgatókönyv, zéró párbeszédek, zéró karakterek.
    Hogy a faxba nem látja hálivúd, hogy ebből épp csak visszanyeri a pénzét, már ha szerencséje lesz. A premier után 1 hónappal már a kutya nem fog emlékezni rá, senki nem tudja majd eldönteni a kocsmai beszélgetések során, hogy ebben a filmben volt Buttler az űrben, vagy valamelyik másikban.
    És még csak azt se lehet mondani, hogy olyan rossz színész lenne.
  • dzsagon #2
    Azt a csapatkiáltást a 300-ból hozta magával Butler.
  • molnibalage83 #1
    zskat, első látásra