Szekeres Viktor

The Orville: itt a 2. évad hosszú előzetese

A The Orville folytatása is kapott egy előzetest.

Múlt héten San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A sorozatok közül pedig természetesen nem csak a képregényes adaptációk, hanem az egyéb zsánerdarabok is képviseltetik magukat. Például Seth MacFarlane scifit és idióta poénokat ötvöző szériája, a The Orville, mely megkapta második évados trailerjét.


Az új szezon premierjére december 30-án fog sor kerülni Amerikában. A klasszikus Star Treket megidéző, illetve az előtt tisztelgő (vagy másoló - nézőpont kérdése) széria pilotját Jon Favreau rendezte, a története szerint a 25. században az U.S.S. Orville űrhajó új kapitányt kap, s persze minden héten egy küldetést, amiknek lényege a felderítés, aminek során az emberekkel és űrlényekkel teli legénység szembenéz "az űr csodálatos és veszélyes világával".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #12
    Jobb mint a szar Discov....
  • wraithLord #11
    Hát a Discovery nem sokkal jobb élmény, mintha nyakon öntetének egy vödör fossal, szóval az Orville már csak jobb lehet...
  • NEXUS6 #10
    Hát nem tudom. Jogos. Mind a a Diszkó-very, mind az Orr-will sztártrekeskedni akar, de ha a sztenderd klisés 4-5 fajta sztori (univerzummegmentés, magányos kolónia szabadságharcosainak támogatása, valami feketelyukba kerülés-megszökés, téridő loopokból adódó vicces helyzetek unalomig ismétlése, Petrocselliskedés-bírósági peres rész stb) kifejtését leszámítjuk akkor marad a Diszkónál 40 perc genderkedés, az Orrnál meg 40 perc hétvégi családi komédia.
    Hmmm. túl konzervatív vagyok így a páradik X után, szal az utóbbira szavazok. XD
  • Ender Wiggin #9
    zetor, és mondd, a Discovery-t akkor kinek ajánlod? Legyeknek (akik csak szimplán a szart szeretik)...?
    És tényleg, milyen hatalmasat zuhant, vazze, a 3.-tól a 12.-ig totál stabilan ugyanannyi. És legalább mérhető. Ezzel szemben a Discovery tényleges értékéről azon kívül, hogy a nyitó epizódot normál adás keretében alig valamivel többen nézték, mint az Orville első részét, nem nagyon lehet tudni...
  • Ender Wiggin #8
    Azért az érdekes szerintem, hogy a már visszavonault Bermanon és a halott Roddenberry-n kívüli legnagyobb tapasztalatal rendelkező ST showrunner Braga éppen az Orville-t csinálja (sőt, a Next Gen első tisztjét játszó Frakes is a csapatban van, illetve Conway, aki rendezett Next Gen, Voyager, Deep Space 9 és Enterprise epizódokat is), míg a Discovery stábjában csak Fullerről mondható el, hogy bármi köze van az univerzumhoz, mert írt a Voyagernek elég sokat. De Goldsman meg Kurzman kifejezetten kontárok, és a szokványos sokírós agytröszt stratégia valahogy nem működik. Az Orville-t többnyire McFarlane írja, így valamivel összeszdettebbnek érződik az egész. És a hangulata, látványvilága egyértelműen közelebb is van az ST-hez, mint a Discovery-é. Szerintem.
  • zetortraktor #7
    Tényleg szörnyű, nem csoda, hogy ekkorát zuhant a nézettség. Ott volt a lehetőség a jó sztorikra, erre azokra jutott 10 perc, a két főszereplő házasságáról való perlekedésére meg 20 perc. Szappanrajongóknak tökéletes. Meg azoknak is, akik szeretik a favicceket.
  • bunny #6
    Te jó ég, ezt nem kaszálták el? Én nem is tudom, tán 5-6 részt néztem aztán töröltem a francba, borzalmasan rossz.
  • cateran #5
    Csatlakozom az elottem szolokhoz...jo kis sorozat es Star Trekesebb a Discoverynel (kellemes meglepetes volt, mert azt hittem valami idiota parodia lesz, de nem az...)
  • morguldae #4
    Jó kis sorozat! Várjuk! Nekem átjött a Star Trek hangulata. Kb. ugyan az csak némileg itt ott viccesebb.
  • NEXUS6 #3
    Ha jól tudom az Orwille több alkotója is a ST világából jött. Tök ST hangulat. Várom az új évadot.
    A Discovery nekem is fájt, végig néztem, semmi köze az ST-hez, nagyon beteg, végül nem utasítottam el, de nekem is a félidőben volt, hogy kész befejeztem, aztán amikor leadták az utolsó részeket, akkor még is megnéztem. Olyan messze van az ST-től, hogy ha vissza is vesznek az új évadban, akkor meg az lesz a gáz, hogy semmmilyen.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.07.25. 12:51:12