Szekeres Viktor

Szinkronos előzetest kapott az Elrabolva rendezőjének kemény akciófilmje

A Peppermint magyar nyelvű előzetese is megérkezett.

Peppermint - A bosszú angyala lesz a címe annak a Pierre Morelnek az új filmjének, aki már tudhat egy zseniális akciófilmet a háta mögött a B13 - A bűnös negyeddel, bár a többség minden bizonnyal inkább az Elrabolva kapcsán emlékezhet a nevére. Új filmjének előzetese a napokban kapott szinkronos változatot, és csak reménykedhetünk abban, hogy az említett darabokéra fog hajazni a minősége, nem pedig az olyanokéra, mint az ugyancsak általa rendezett Párizsból szeretettel vagy Gunman.


A Peppermint főszereplője Jennifer Garner lesz, s mellette még szerepelni fog a filmben John Ortiz, John Gallagher, Jr., Method Man, Richard Cabral és Tyson Ritter. A forgatókönyvet Chad St. John írta. Amerikában szeptember hetedikén kerül bemutatásra a mozikban az alkotás, a hazai premier dátuma még nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • KoLaMan #3
  Gondolom, az Alias-on nevelkedett Garner inkább a Neeson által alakított apára fog hajazni - de a minőség nem a műfaji besorolástól függ (szerintem legalább is - ellentétben a legtöbb kritikus véleményével).
 • Ender Wiggin #2
  és akkor a pepper melyik kategória? a komoly vagy szórakoztató?
 • KoLaMan #1
  "...csak reménykedhetünk abban, hogy az említett darabokéra fog hajazni a minősége, nem pedig az olyanokéra, mint az ugyancsak általa rendezett Párizsból szeretettel..."
  Észre kellene venni, hogy az említett két film (Elrabolva, illetve Párizsból szeretettel) tulajdonképpen azonos, úgy minőségben, mint tartalomban, illetve a szereplők alakításában.
  Egyetlen eltérés van - bár az igen lényeges -, hogy az előbbi film marhára, véresen komolyan veszi magát, azt sugallva, hogy az apa egymaga képes leigázni a teljes lánykereskedő hálózatot a lányáért, míg a második film minden kockájából süt, hogy egy percig ne vegyük komolyan, csak szórakozzunk, és élvezzük a látványt.
  (És bizony-bizony nálam Neeson, és Travolta kb. egy szinten vannak a színészek mércéjén.)
  Szóval, mivel én egyformán vevő vagyok a (nem túl) komolykodó, és a laza könnyed akció filmekre is, nekem a "minőség" szó, gyanítom, kicsit mást jelent, mint a cikkírónak - és lehet, hogy nem csak nekem.
  Ezért kellene óvatosabban fogalmazni.